Volim Jajce
Aktualno Jajce Kultura Školstvo i obrazovanje Sport TOP

12. SPORTSKI SUSRET FRAME: Jajce i Podmilačje pobjednici u dvije discipline

 

24. rujna održan je XII. sportski susret Frame čiji je domaćin ove godine bila Frama Busovača.
Nakon svečanog misnog slavlja koje je održano u župnoj crkvi sv. Ante Padovanskog u Busovači, 650 framaša iz 27 bratstava je svečanim mimohodom kroz grad došlo do sportskih dvorana. Igre je otvorenima proglasio Marinko Čavara, predsjednik Federacije Bosne i Hercegovine.
Naši framaši su se natjecali u obje discipline i ostvarili odličan uspjeh. Nogometaši: Domagoj Tolić, Robert Kalinić, Luka Vrbanac, Robert Jurišić, Josip Aščić i Ivan Petrović su osvojili treće mjesto u nogometu. Ovim putem čestitamo i Frami Podmilačje, koja je ovogodišnji nogometni pobjednik sportskog susreta.

 

Naše odbojkašice: Dajana Brzić, Valentina Samardžić, Valerija Samardžić, Ivana Crnoja, Sara Martinović, Gabrijela Baković i Marija Strika, su pobjednice ovogodišnjeg turnira. Ponosnim smo i na našeg framaša Ivana Petrovića, koji je proglašen igračem turnira.

 


Osvojenim pvim mjestom u odbojci i trećim mjestom u nogometu, naša Frama je još jednom pokazala svoj sportski duh i nadamo se takvim rezultatima i u budućnosti. Bio je ovo još jedan uspješan sportski susret za našu Framu. Čestitamo i ostalim nagrađenima i ovim putem se zahvaljujemo domaćinima na gostoprimstvu!

Magdalena Čavka, FRAMA Jajce

Povezani Članci

ČIJA JE IDEJA „BOLJA ŠKOLA“?

Volim Jajce

FORBES Ovo je deset najbogatijih ljudi u BiH

Volim Jajce

13. rujna 1995. Akcijom Maestral Hrvati oslobodili hrvatski kraljevski grad Jajce

Volim Jajce
Učitavanje....