Volim Jajce
Aktualno

Podržimo humanitarnu akciju za Odjel pedijatrije Jajce

Zajednica žena HDZ BiH „Kraljica Katarina Kosača“ Jajce pokrenula je humanitarnu akciju prikupljanja novčanih sredstava za JU Opća bolnica Jajce – za nabavku novih madraca na Odjelu pedijatrije.

Djeca naše općine koja borave na jajačkom odjelu pedijatrije imaju divnu skrb doktorica i medicinskih sestara. No, madraci na krevetima odjela su stari i neudobni. Nabavkom novih madraca poboljšali bismo opće uvjete i olakšali boravak bolesne djece i mama koje su s njima u bolnici.

Svoje priloge možete dati u za to označenim kutijama na štandu Zajednice žena tijekom božićnih sajmova  (15.-21.12.) i Božićnog turnira u gradskoj dvorani.

Donirati možete i kupnjom ulaznica za finalnu večer Božićnog  malonogometnog turnira u ponedjeljak, 30.12.2019,  kada se igra  Humanitarna utakmica za Odjel pedijatrije Opće bolnice Jajce  u 19h.  Dio prihoda od prodanih ulaznica za finalnu večer  ide za ovu humanitarnu akciju.

Blagdansko vrijeme mira i darivanja neka nam bude motiv da pomognemo najmanjima i onima koji su u potrebi. Pozivamo Vas da se Vašom donacijom priključite ovoj humanitarnoj akciji, kao i da se  pridružite aktivnostima koje zajedno s drugim udrugama organiziramo povodom božićnih blagdana.

 Čestit Vam  i blagoslovljen Božić !

 

OO Zajednice žena HDZ BiH „Kraljica Katarina Kosača“ Jajce

 

Povezani Članci

Sjajan pogodak Mate Jajala

Volim Jajce

Crkva je kroz KŠC-ove željela očitovati privrženost ovoj zemlji i spremnost u njoj živjeti s drugima bez odricanja onoga što jesmo

Volim Jajce

“Zajedno” najoštrije osuđuje ispisivanje grafita svastike u Jajcu

Volim Jajce
Učitavanje....