Volim Jajce
Aktualno BiH Hrvatska

AKCIJA PRIKUPLJANJA POMOĆI JAJČANIMA STRADALIMA U POTRESIMA U R. HRVATSKOJ

Udruga “Vitezovi kraljevskog grada Jajca” pokrenula je akciju prikupljanja pomoći za Jajčane stradale u razornim potresima u R. Hrvatskoj, čiju obavijest zainteresiranoj javnosti prenosimo u cijelosti.

 

 

Broj: 01/21

Datum: 14.01.2021. godine

 

 

PREDMET: Prikupljanje pomoći stradalima u razornom potresu u Hrvatskoj

 

Udruga „Vitezovi kraljevskog grada Jajca“ pokrenula je akciju prikupljanja sredstava s ciljem pružanja pomoći Jajčanima koji trenutno žive na područjima pogođenim razornim potresima u Republici Hrvatskoj.

Teško je ostati ravnodušan prema razmjerima ljudske tragedije i materijalne štete koja je zadesila ljude u navedenim područjima.

Do sada su brojni pojedinci i institucije uputile pomoć stradalima u potresu, uključujući i naše sugrađane koji žive u inozemstvu, a o čemu nas svakodnevno izvještavaju mediji.

Pokažimo da i mi u Jajcu suosjećamo sa stradalima i pomozimo im da prebrode ove teške trenutke. Budimo jedni za druge, pokažimo ljudskost i jajačko veliko srce.

Pozivamo sve članice i članove naše Udruge, sve privatne poduzetnike, institucije, javne ustanove i poduzeća, nevladine organizacije, sve građane Jajca i dobre ljude da kroz ovu akciju pošaljemo poruku da je Jajce u ovim teškim trenucima uz Sisak, Petrinju, Glinu i druga mjesta stradala u potresu.

U tu svrhu otvoren je račun za novčane donacije u UniCredit banci d.d. Svaki vaš prilog od srca je dobrodošao, a pomoći možete uplatom na broj računa: 3383 6022 4952 7959, s naznakom Pomoć stradalima u potresu u Hrvatskoj.

Osim toga, na više lokacija u Jajcu (trgovine, kafići, benzinske crpke…) bit će postavljene kutije za prikupljanje donacija u tu svrhu.

Željeli bismo započeti s akcijom konkretne pomoći što je prije moguće pa bismo molili da vaše priloge uplatite u sljedećih 15 dana, a najkasnije do 10.02.2021. godine.

Na kraju ove humanitarne akcije, Udruga će obavijestiti javnost o prikupljenim sredstvima, objaviti imena donatora, te transparentno i javno uručiti pomoć stradalima u ovom potresu.

Za sve informacije možete nas kontaktirati na mail Udruge ([email protected]).

S poštovanjem,

Anđelko Barić, predsjednik Udruge

Originalni dopis možete preuzeti u linku ispod:

HUMANITARNA AKCIJA

Povezani Članci

Otvorenje zimske turističke sezone na Vlašiću sa Severinom i Dženanom Lončarevićem

Volim Jajce

29. studenoga – Međunarodni dan bez kupnje

Volim Jajce

Kardinal Vinko Puljić: Opstanak Hrvata u BiH je i opstanak Katoličke crkve!

Volim Jajce
Učitavanje....