Volim Jajce
Aktualno BiH

Bosna i Hercegovina – europski Libanon

             Budući da je bošnjačko ubijanje hrvatskih povratnika proces koji traje zbog toga je potrebno uvijek se vratiti na neka ta ubitstva, kako bi se spomenirali i saćuvali od zaborava. Jer svaki zaborav na zločin ponovno je ubijanje i žrtve i onih koji su preživjeli muslimanske zločine progona, etničkih čiščenja, konclogora, silovanja i isilovskih mučenja. To i jest razlog što otomanski potomci hrvatski narod prisiljavaju na zaborav, i ubijaju im sjećanje. Jer treba zločin sakriti.

            U takvom muslimanskom procesu prisile Hrvata na zaborav, i radikalne krivotvorenosti istine muslimanske agresije, može li biti nade u neku zamišljenu buduću državu u čije temelje se ugrađuje toliki materijal laži, rušenja, ubijanja, silovanja, progona?

            Može li se graditi zajednička država rušenjem tuđeg koji nije iste vjere ili nacije, i sve to raditi u ime multikulturalne, multinacionalne ili multireligijske zajednice.

            Baš takva pojava je u Bosni i Hercegovini u kojoj zagovornik buduće multi beha zajednice ruši, siluje i ubija sve one što su nekada i činili uistinu tu zemlju multireligijskom i multinacionalnom, u kojoj se crkva oslonjala na džamiju, džamija na sinagogu i sve zajedno davalo joj ljepotu izgleda budućeg svijeta.

            Kako vjerovati zagovorniku, Bošnjacima, odnosno  danas samo identificiranim Otomanskim potomcima, multi države kada na najsvirepiji i najpodmukliji načine ubija Hrvate povratnike, upravo one koji svojim povratkom hoće da vrate izgubljeno bosanskohercegovačko bogatstvo? Tu sumnju u dobronamjernost takve politike povećava laž muslimanske strane kojom pokušava opravdati počinjene zločine.

            Redali su se zločini jedan za drugim od Travnika, Putićeva, Bugojna, Sarajeva, Vareša, Ovnaka, i svi su bili opravdani od muslimanske strane riječima, na temelju učinjenog u otkrivanju počinitelja, „Hrvati su krivi što se vraćaju na svoje prostore koje smo silom osvojili”.

U takvim shvaćanjima buduće multi Bosne i Hercegovine na prostoru Federacije muslimani imaju ogromnu potporu i od svjetske zajednice, koja je dobro plačeni promatrač  muslimanskih zločina u toj zemlji.

            Jedan iz niza počinjenih muslimanskih zločina nad Hrvatima je i onaj u selu Kokošari kraj Travnika, kada su muslimani što se silom naselili u to selo napali 9. rujna povratnike Juru i Vinka Jelonjića, a od zadobijenih udaraca Jure je nakon dva dana preminuo. Reklo bi se pa ništa novo u ponašanju muslimana kad su u pitanju Hrvati povratnici.  Kasnije se redaju ubitstva hrvatskih povratnika u  Travniku, Ovnaku, Kaknju, Dolcu,,,. Te i takve muslimansko  zločine ratni zločinac Alija Izetbegović je opravdavao riječima „naše budale”. A po toj matematici ubjenih hrvatskih povratnika puno je Otomanskih potomaka budale.

            Ili neko će reći zašto se vraćaju? Isto tako moglo bi se postaviti pitanje koje više kriv za ove zločine, onaj ko ih čini, onaj ko zagovara povratak, lažni zagovornik multireligijske Bosne i Hercegovine  ili međunarodna zajednica koja podupire muslimansku stranu.

            Taj stari muslimanski zločin nad hrvatskim povratnicima  u Kokošarima zaista govori o pravom shvatanju  muslimanske strane o budućoj muslimansko hrvatskoj Federaciji.

            Naime, sarajevsko, zapravo bošnjačko „Osloboðenje” od 16. rujna 1997. ovaj zločin naziva „komšijskom tučom u kojoj je stradao jedan Hrvat”. Na ovakav cinizam i laž, kakvu ne trpi ni ovaj papir, teško je bilo šta reći, no mora se, nakon 23 godine postaviti pitanje:

            Otkada u hrvatskom selu Kokošari muslimani postadoše „komšije” Hrvatima kada u tom selu do prije njegove okupacije od strane Armije BeHa nisu živjeli muslimani. Oni su u tom selu samo osvajači i agresori koji su, čvrsto se nadamo, privremeno.

            Prikazivati ih komšijama nije ništa drugo do ozakonjenje osvojenog.

            Stoga je takva laž i propaganda ravna počinjenom zločinu.

            Na sva pitanja pravi odgovor zna samo onaj ko ima tajne planove sa tom zemljom koja u zadnje vrijeme, napose od vremena povratka isilovaca sa ratišta na Bliskom istoku, prerasta u europski Libanon.

            Etničko èiščenje svake vrsti za neke je jedini način gradnje   multimuslimanske Bosne i Hercegovine na prostorima zamišljene Federacije.

            Multisrpska Republika u Bosni je priznata, red je na multimuslimansku Federaciju.

            Zbog toga su tamo i došle multinacionalne snage.

 

 Vinko Đotlo, Švicarska

Povezani Članci

Mesić, Kosor i Lagumdžija osnovali klub bivših šefova zemalja nekadašnje Jugoslavije

Volim Jajce

TRAGA SE ZA TREĆIM MLADIĆEM Zenica: Obitelji stradalih mladića u šoku

Volim Jajce

OBLJETNICA Postrojbe tzv. Armije BiH odjevene u odore HVO-a ubile 43 Hrvata Vijesti

Volim Jajce
Učitavanje....