Volim Jajce
Aktualno BiH Hrvatska TOP

BRANI PREDSJEDNICU Šprajc poručio Hadžifejzoviću: Duhovit si kao stećak, fin kao Trump

Zoran Šprajc sinoć je u emisiji “RTL Direkt” stao u obranu hrvatske predsjednice Kolinde Grabar Kitarović koju je seksistički izvrijeđao popularni bosanskohercegovački voditelj Senad Hadžifejzović.

“Na hrvatsku predsjednicu se na zbog ovakvih izjava u kojima doista govori samo ono što svi vide i Bosni želi samo ono što si ona i sama želi okomio jedan od popularnijih BiH voditelja, kolega Senad Hadžifejzović s Face TV-a”, rekao je Šprajc te zatim pustio njegovu, kako je rekao, “pravovjernu političku kritiku koju je uobličio u stihove” u kojoj je Kolindu nazvao “senzualnom i fatalnom”, piše Index.hr.

“Nema što, voditelj i pjesnik duhovit kao stećak, fin kao Trump. Pa kad se drugi put požalite na loš humor u emisiji, kojeg nekad stvarno ima, sjetite se kakav humor moraju gledati Bosanci, inače čuveni po humoru na svoj račun, ali kako ni Bosna nije što je nekad bila, što bi humor bio”, zaključio je Šprajc i dodao da “željno iščekujemo kakvim će seksizmom ovaj vrckavi vjeroučitelj počastiti Angelu Merkel koja se na stranačkom kongresu u Essenu založila za zabranu nošenja burki”.

Snimku emisije “RTL Direkt” možete pogledati ovdje.

Povezani Članci

Najava: Obilježavanje 24. godišnjice stradanja pripadnika brigade Hrvoja Vukčića Hrvatinića

Volim Jajce

U ponedjeljak razmjena knjiga u OŠ “13.rujan” Jajce

Volim Jajce

Predsjednik Općinskog vijeća Jajce: Nema više Sulejmana veličanstvenog, nema njegove imperije, crkvu Svete Marije treba vratiti katolicima

Volim Jajce
Učitavanje....