Volim Jajce
Aktualno TOP

Osvrt na komentare pojedinih portala u BIH

Neću vam reći poštovani jer nemate časti. Nemate časti jer ste dopustili da se na vašem portalu vodi rat, sada riječima, uvredama, podmetanjima s puno više mržnje nego 90.ih, ali na taj način dok netko od ovih ” hrabrih ratnika” ne primjeni fizičku silu i nekog ne usmrti. Hrvati protiv muslimana, muslimani protiv hrvata, srbi protiv hrvata, hrvati protiv srba, srbi protiv muslimana…Je li tko od vas upamtio rat 90.tih? Znate li kako je počeo taj krvavi rat?- pa počeo je na sličan način, doduše primitivniji jer nije bilo interneta ali jednako je učinkovito pokrenuo mržnju među narodom. Sjećate li se one izjave “odvest će te Bosnu u rat a muslimanski narod , mozda u nestanak”. Svi znamo kako je to završilo. 108000 poginulih, milijun raseljenih, osakaćeni, protjerani , zapaljene kuće, razrušeni gradovi…..
Danas je stradala Hrvatska zastava i spomen obilježje pripadnicima HVOa u Maglaju a sutra možda moje ili vaše dijete!? Ne vjerujem da ste spremni na to.
Ne znam ima li tko vjernik u toj vašoj redakciji, jer ako ima ovo ludilo će pod hitno zaustaviti. Islam je vjera mira, kršćanstvo je vjera mira, a gledajte kako se muslimani i kršćani ponašaju, a svi će reci da su vjernici. Može li vjernik željeti drugom čovjeku zlo?

O kakvom ludilu se radi?- pa iole normalan čovjek, kojem je stalo do mira i napretka, koji ni pod koju cijenu neće dopustiti novi bratoubilački rat, ne bi dopustio ovoliki izljev mržnje. Vrlo lako ovaj cirkus koji izazivate, dopuštajući da ljudi vrijeđaju jedni druge, prijete ratom i optužuju jedni druge, može se izmaći kontroli i doći do krvoprolića. Dovoljno je da neka grupa ili pojedinac, pod okriljem noći ubije nekoga zbog mržnje koju ste vi izazvali. Zar ne mislite da bi taj netko uzvratio, pa bar istom mjerom? A ta

” mjera ” se vrlo lako prijeđe i što smo onda dobili?- totalni bratoubilački rat za koji biste vi bili krivi, možda ne pred zakonom ali pred Bogom itekako da. Okrvavili biste ruke i bez puške. Ne zaboravite da je 90.tih rtv Srbije učinila jednako zla kao i okupatorska Srpska vojska, svakodnevno bombardirajući lažnim i zapaljivim informacijama zaluđeni narod. Želite li novu Srebrenicu ili Vukovar? Iako ovo ludilo vodi ka istome, zar ne mislite da danas, kad su informacije dostupnije 99 % nego 91.g. neusporedivo brže dovesti do novog zla.
Tri naroda, tri istine. Ne možete očekivati da bilo koji narod odstupi od svojih stajališta navodeći druga dva da rade protiv trećeg. Jesu li Praljak i ostali zločinci? – pa Muslimani tvrde da jesu, Hrvati da nisu i to mišljenje neće ništa promijeniti. Isto tako Mladić je za Srbe heroj a ni to se ne moze promijeniti, vjerujte niti ratom a doći će do njega. O tom pitanju, tko je zločinac a tko nije, samo će Svevišnji dati konačni sud jer se ta moja tri naroda o tome nece dogovoriti, prije ce bojim se, ponovno doci do rata.
Zbog čega sam apelirao na nekog tko vjeruje u Boga? Pa upravo zato da pokušate spriječiti srljanje u novi oružani sukob a vjerujte da mozete puno učiniti.

Čitam i druge portale ( Avaz, klik, slobodna bosna…..) i nigdje nema ovoliko mržnje, niti jedan nije dopustio komentiranje, pogotovo na ove zapaljive teme. Imate pravo prenijeti informaciju, to vam nitko ne osporava, imate pravo zauzeti stav i odabrati stranu, ali kad se radi o nekim temama koje vrijeđaju osjećaje nekog naroda i kad može doći do ovakvih verbalnih sukoba, nemojte dopustiti komentiranje. I ja sam žrtva proteklog rata, ostao sam bez noge, izgubio sam mnogo članova obitelji ali svejedno nisam izišao iz rata mrzeći nekoga, naprotiv, još više volim svoju državu BiH i moj narod Hrvate, Muslimane Bošnjake i Srbe jer je za nju proliveno puno krvi. Moj narod je čovjek, bosanac iz Sarajeva, Mostara, Livna, Banja Luke……
Pogledajte komentare, balija i muslimana, ustaša i hrvata, srba i četnika. Nema niti jednog komentara koji priziva razum i poziva na prekid mržnje.

[dropcap][/dropcap]

Povezani Članci

Predsjednik FBiH: “Tražimo partnere koji će poštivati ustavno – pravni poredak ove države”. 22. srpnja. 2019.

Volim Jajce

JAJCE: “Uskrs u kraljevskom gradu 2017.”u nedjelju kod spomenika

Volim Jajce

Tomislavgrad: Udar groma zapalilo kuću u Šuici

Volim Jajce
Učitavanje....