Volim Jajce
Aktualno BiH Politika TOP

Čović na Kupresu o formiranju vlasti u HBŽ

[quote]Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora Dragan Čović danas je na Kupresu održao sastanak s predsjednikom Županijskog odbora HDZ-a BiH Hercegbosanske županije te predsjednicima Općinskih odbora Livno, Tomislavgrad i Kupres.[/quote]

Sastanku je prethodio susret predsjednika Čovića sa Brankom Ivkovićem, predsjednikom Županijskog odbora, gdje se govorilo o aktualnoj političkoj situaciji te pregovorima o uspostavi vlasti u ovoj županiji.

Nakon ovog susreta, održan je sastanak predsjednika HDZ-a BiH dr. Dragana Čovića te predsjednika Županijskog odbora Branka Ivkovića s predsjednicima Općinskih odbora, kojem su nazočili Stipo Pelivan, predsjednik OO HDZ-a BiH Livno, Stipan Šarac predsjednik OO HDZ-a BiH Tomislavgrad i Ivan Ivić predsjednik OO HDZ-a BiH Kupres.

Na sastanku je govoreno o trenutnoj političkoj situaciji u županiji, te aktivnostima i pregovorima koje su vođeni oko uspostave nove županijske vlasti. Također, razgovarano je i o aktualnoj političkoj situaciji u ovim općinama, kao i stranačkim aktivnostima, gdje su dogovoreni i budući projekti.

Predsjednik Čović podržao je planirane aktivnosti svake organizacije, te je naglašeno kako će se uz potporu svih razina vlasti, aktivirati pri realizaciji istih.

 

(dnevnik.ba)

Povezani Članci

JAJCE: Analizirali smo dosadašnji tijek kampanje za lokalne izbore

Volim Jajce

NK ELEKTROBOSNA: Prozivka i prvi trening

Volim Jajce

Drvar i Jajce, priča o dva “užasna hrvatska UZP-a”

Volim Jajce
Učitavanje....