Volim Jajce
Aktualno BiH TOP

Čović: U naredne dvije godine riješit će se sudbina BiH, bez Hrvata nema budućnosti

Predsjednik HDZ-a BiH i predsjedavajući Predsjedništva BiH Dragan Čović prisustvovao je obilježavanju 28. godišnjice osnivanja splitskog HDZ-a gdje je kazao da će u narednoj godini ili dvije biti riješena sudbina Bosne i Hercegovine i hrvatskog naroda bez kojeg nema budućnosti BiH.

“Ja mislim da će se u narednih godinu-dvije riješiti sudbina BiH i sudbina hrvatskog naroda u BiH. Hrvatski narod je konstitutivan u BiH i ona je naša domovina te želimo da legitimni predstavnici predstavljaju svoj narod u BiH”, kazao je Čović, prenosi Večernji list.

Dodao je da je potrebno raditi na zajedništvu hrvatskog naroda u BiH i Hrvatskoj te je izrazio želju za češćim sastancima HDZ-a na čijem je čelu i onog iz susjedne Hrvatske.

“Pozivam vas gospodine predsjedniče da mnogo intenzivnije nego do sada pokažemo koliko nam je bitno da hrvatski narod u BiH doživi BiH kao svoju domovinu i da izgrađujemo jednako moderno organiziranu BiH kao što se to čini u Hrvatskoj”, kazao je Čović obraćajući se premijeru Hrvatske Andreju Plenkoviću, predsjedniku HDZ-a.

Dodao je da se BiH može očuvati kao moderno uređena zemlja u kojoj će hrvatski narod biti suveren.
(Klix.ba)

Povezani Članci

BOLJA ZDRAVSTVENA NJEGA ZA PACIJENTE Odobrena sredstva za nabavku CT aparata za bolnice u Travniku i Novoj Biloj

Volim Jajce

POLA ZA BOLJITAK Stjepanović: Jerko mi je rekao da mi je poticaj odobren, ali da moram vratiti 50 ili 60 posto novca

Volim Jajce

EKSKLUZIVNO: 13 GODINA SUDSKOG RATA PROTIV HRVATSKE ŠESTORKE Skrivena povijesna i politička pozadina najvećeg i najdužeg procesa haškog suda

Volim Jajce
Učitavanje....