Volim Jajce
VJERA

Čudotvorna molitva sv. Josipu stara preko 1900 godina

Pronađena je 50 godina nakon Krista

O Sveti Josipe, čija je zaštita tako velika, tako jaka, tako izravna pred Božjom krunom, stavljam u tebe svoje svoje potrebe i želje.

O Sveti Josipe pomozi mi svojim snažnim zagovorom i izmoli za mene svog Djevičanskog Sina sve duhovne blagoslove kroz Isusa Krista, Našeg Gospodina, tako da, budući da sam vezan-a tvojoj Nebeskoj snazi, mogu iskazati svoju zahvalu i poštovanje Najljubljenijem Ocu. O Sveti Josipe nikad se neću moći umoriti promatrajući Isusa kako spava u tvojim rukama. Ne usuđujem se prići dok se on odmara u blizini Tvoga srca. Zagrli ga u moje ime i poljubi Njegovu nježnu Glavu za mene, i zamoli ga da mi uzvrati poljubac kad udahnem posljednji uzdah. Sveti Josipe, zaštitniče umirućih, moli za nas. Amen.

Ova molitva sv. Josipu pronađena je pedeset godina nakon rođenja našeg Gospodina Isusa Krista. Godine 1505. Papa je ovu molitvu poslao caru Karlu koji je tada išao u bitku. Predaja kaže da tko god moli ovu molitvu neće umrijeti iznenadno, bez oprosta grijeha, te da oni koji mole ne mogu upasti u ruke neprijatelja, niti biti poraženi u bitkama života. Također, prema predaji o ovoj molitvi, još nije zabilježeno da nekome molitve nisu uslišane.

Molitva se moli devet uzastopnih dana, ujutro.

Povezani Članci

Održan tradicionalni susret Jajčana u Zagrebu

VJ Urednik 1

U Jajcu proslavljen bladan Velike Gospe

VJ Urednik 1

KAVAZOVIĆU NA’ ČITAJ: Tko su bili stanovnici BIH u očima Osmanlija

Volim Jajce
Učitavanje....