Volim Jajce
Aktualno BiH TOP

DEMANTIJ IZ PREDSJEDNIŠTVA: Čović je osobno snosio troškove putovanja i boravka u Rusiji

U priopćenju Ureda člana Predsjedništva BiH istaknuto je da se u medijima pojavio zlonamjerni falsifikat interne narudžbenice Predsjedništva BiH o čemu će biti informirane nadležne institucije.

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Dragan Čović nije boravio u službenoj posjeti Ruskoj Federaciji nego je karakter posjete bio privatno putovanje i osobno je snosio troškove putovanja i boravka u toj zemlji.

U priopćenju Ureda člana Predsjedništva BiH istaknuto je da se u medijima pojavio zlonamjerni falsifikat interne narudžbenice Predsjedništva BiH o čemu će biti informirane nadležne institucije, te se zahtjeva od medija da tu činjenicu prezentiraju javnosti.

– Predsjedništvo BiH nije ni na koji način participiralo u troškovima ovoga putovanja. S obzirom na to da je karakter posjete privatne prirode, broj osoba koje su putovale s članom Predsjedništva BiH, izuzimajući one koji su putovali po službenoj dužnosti, stvar je osobne prirode – priopćeno je.

Ruska Federacija je za sve državnike koji su doputovali zbog Svjetskog prvenstva, a bez obzira na karakter posjete, osigurala protokolarnu i logističku podršku, kao i policijsku pratnju, zaključak je iz priopćenja Ureda hrvatskog člana Predsjedništva BiH.

Dnevnik.ba

Povezani Članci

Zbog neodgovornosti zdravstvenih radnika Doma zdravlja Jajce ugroženo zdravlje naših sugrađana

VJ Urednik 1

Unitarna Bosna i Hercegovina – Hrvati i Srbi protiv, Bošnjaci su za postepeni unitarizam

Volim Jajce

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara posjetio Općinu Jajce

Volim Jajce
Učitavanje....