Volim Jajce
Aktualno BiH Jajce TOP

Dodik ponovno izvjesio zastavu RS u Predsjedništvu

Zastava Republike Srpske ponovno je postavljena ispred Ureda predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika u zgradi Predsjedništva u Sarajevu, potvrdio je Srni savjetnik za ustavno-pravna pitanja predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Dragoljub Reljić. Zastava Republike Srpske prvi put je postavljena ispred ureda u petak, ali je u večernjim časovima uklonjena na zahtjev ureda bošnjačkog člana Predsjedništva BiH Šefika DŽaferovića.  Zastava Srpske bila je istaknuta, pored zastave BiH, u svečanom salonu i kada je Dodik primao akreditivna pisma veleposlanika Srbije Aleksandra Đorđevića.

 Dodik je nakon toga izjavio Srni da je noćno uklanjanje zastave Republike Srpske ispred njegovog ureda u zgradi Predsjedništva nedopustivo i skanadalozno.  On je poručio da ga noćni atak na zastavu Republike Srpske neće spriječiti da ona uvijek bude istaknuta ispred njegovog ureda i tamo gdje se on nalazi kad god je i dokle god je u zgradi Predsjedništva BiH, svidjelo se to kome ili ne.

Povezani Članci

A HVALE SE MULTIETNIČNOŠĆU Ni jednog Hrvata u većini institucija Tuzlanske županije

Volim Jajce

IZVRŠENA PRIMOPREDAJA DUŽNOSTI PREDSJEDATELJA

Volim Jajce

IZETBEGOVIĆ: Nećemo pasti pod ucjene ni tzv. ljevice ni separatista. Bošnjaci su spremni na dogovor s Hrvatima, na tragu svega što jača zemlju…

Volim Jajce
Učitavanje....