Volim Jajce
Aktualno BiH TOP

Dr. Benjamin Markin proglašen počasnim građaninom općine Jajce

Dr. Benjamin Markin jučer je proglašen počasnim građaninom općine Jajce. Ovo priznanje je dodijeljeno Markinu u sklopu obilježavanja Dana općine Jajce, a laureat, nažalost, nije bio u mogućnosti zbog zdravstvenih problema osobno primiti povelju.

– Nadam se kako ću se uskoro dovoljno oporaviti da dođem u Jajce. To je moj grad koji mi je mnogo toga dao – napisao je Markin, između ostaloga, u poruci.

U izjavi za Večernji list Markin je rekao kako je proveo u Jajcu 20 godina te kako mu je to razdoblje uvelike obilježilo život.

– Zajedno sa svojom suprugom došao sam raditi u bolnici u Jajcu. Nakon što sam završio fakultet, poslao sam više od 60 prijava za posao i prvi odgovor je došao iz Jajca. Prihvatio sam ponudu koju su mi dali jer sam dobio priliku dalje učiti i raditi. Alternativa je bila povratak u Ganu. Ono što je trebala biti samo jedna postaja u mome životu, pretvorilo se u 20 godina istinskog prijateljstva s ljudima ovoga grada. Upoznao sam mnogo velikih ljudi u Jajcu, ostao prijatelj s velikim brojem njih i danas, kad god imam priliku, rado se vraćam u ovaj grad. Ne kažu bez razloga da nikad nije napustio Jajce onaj koji je popio vode Plive – izjavio je dr. Markin za Večernji list u telefonskom razgovoru nakon vijesti o dodjeli priznanja.

Povezani Članci

Čilić ima priliku ispisati povijest: Samo petorici igrača je ovo uspjelo!

Volim Jajce

ČAVARA: SDA je najodgovornija za krizu u Federaciji!

Volim Jajce

Što je, zapravo, poručila kraljica Balkana i nada Bosne?!

Volim Jajce
Učitavanje....