Volim Jajce
Aktualno BiH TOP Vrijeme

Dugoročna prognoza: Evo kakvo nas vrijeme očekuje u veljači

U utorak će preovladavati nestabilno vrijeme sa snijegom u višim predjelima Bosne i kišom u Hercegovini i na sjeveru Bosne.

U srijedu na jugu zemlje očekuje se blago smanjenje oblačnosti, kao i kraća sunčana razdoblja. U Bosni će se zadržati i dalje pretežno oblačno s povremeno slabim snježnim padavinama u središnjim područjima.

Od četvrtka poslijepodne pa do kraja prognoziranog razdoblja na jugu zemlje očekujemo kišu a u jugozapadnoj Bosni i snijeg. Nešto veće količine padavina moguće su 15. i 16. veljače.

U Bosni u ovom razdoblju više padavina moguće je u zapadnim i sjeverozapadnim područjima. Najmanje padavina očekuje se u Posavini. Očekivane padavine u Bosni uglavnom će biti u obliku snijega ili susnježice.

Minimalne temperature zraka u drugom tjednu veljače, a kretat će se od -6 do 4 stupnja u Bosni, a u Hercegovini i do 7 stupnjeva. Maksimalne temperature zraka u ovom razdoblju kretat će se između 0 i 6 stupnjeva u Bosni do 12 u Hercegovini.

Početkom sljedećeg tjedna doći će do blagog povećanja temperature zraka tako da minimalne temperature samo ponegdje će biti ispod 0 stupnjeva. Maksimalne temperature kretat će se do 10 stupnjeva u Bosni, a u Hercegovini i do 14 stupnjeva, navodi se u dugoročnoj vremenskoj prognoza Federalnog hidrometeorološkog zavoda, prenosi N1.

 

 

Povezani Članci

Ili sve ispoštujte ili idite: Glasnović na Facebooku objavio popis zahtjeva za podršku Vladi

Volim Jajce

VUKOVAR Započela sjednica Savjeta Vlade RH za Hrvate izvan Hrvatske

Volim Jajce

Priopćenje za javnost nakon usvajanja Deklaracije VIII. zasjedanje Hrvatskog narodnog sabora

Volim Jajce
Učitavanje....