Volim Jajce
Aktualno Jajce Politika TOP

DVA U JEDAN Dva lica Edina Hozana-načelnik i predsjednik SDA

Skoro pa nevjerojatno je kakva smo sve politička amaterstva imali priliku za vidjeti od strane Edina Hozana u proteklom periodu, a sve s ciljem kontrole onoga što je dokazao da najviše voli, NOVCA.
Kako “novac vrti gdje burgija neće” tako i zamuti vid onima koji ga imaju u izobilju pa vremenom postaju kratkovidni, odnosno ne vide ništa drugo oko sebe . Ništa osim novca.
Poznato je da tko kontrolira novac , kontrolira i ljude ,a kad se bavite politikom cilj je da kontrolirati što više ljudi ,ali vam za to treba i više novca kako bi svi bili sretni i zadovoljni.

Najteže je istima kad osjete da gube tlo pod nogama i da neće ostvariti zacrtane ciljeve , odnosno kad osjete da će novca biti manje nego su navikli.Osjećaj nesigurnost zavlada tad njihovim umom pa pričaju svašta , pokušavaju na bilo koji način da se uhvate za slamku , a sve to kako bi novca čim više bilo njima i njihovim “bližnjima” (blizu vatre).

Nerijetko takve osobe postaju i dvolične.

Tako je i naš načelnik Hozan Edin proteklih dana ponovno pokazao dva lica, jedno načelnika općine Jajce , a drugo Edina Hozana, predsjednika OO SDA Jajce.
Kao predsjednik SDA Edin Hozan ne želeći prihvatiti činjenicu da nije izborni pobjednik i da ne drži sve konce u svojim rukama , odnosno da se bez koalicije Za bolje sutra Jajcu ne može konstituirati Općinsko vijeće Jajce, nema nikakvo rješenje za dogovor o formiranju vlasti, nego i dalje čeka šta će načelnik Hozan Edin učiniti po tom pitanju.
S druge strane načelnik Hozan Edin, da bi pomogao predsjedniku SDA Edinu Hozanu da i on bude izborni pobjednik,svako malo moli i poziva sve predstavnike političkih partija koje su osvojile mandate u vijeću , kako bi iste “urazumio” da konačno vijeće počne s radom , iako je i sam svjestan da predsjednik SDA još uvijek nije ništa dogovorio , jer kao problem je u pola- pola podjeli svega u Jajcu ,što ovaj ne želi niti čuti pa bi mu mnogo lakša pozicija za pregovore bila kad se vijeće konstituira.

Isto tako je načelnik Hozan Edin upoznao sve političke subjekte da je trinaest vijećnika poslalo dopis CIK-u tražeći od ove institucije pomoć u rješavanju jajačke političke krize, iako prema mnogima CIK više s Jajcem nema nikakve veze (Stolac je nešto drugo). Među tih trinaest “veličanstvenih” ,devet je onih kojima je predsjednik SDA Edin Hozan stranački šef, ali oni su se kao toga sami sjetili i o svemu upoznali i samog načelnika Hozana Edina.

Potom načelnik Hozan Edin o aktualnoj političkoj situaciji u Jajcu obavještava javnost općine Jajce ,jer je kao načelnik tobože transparentan i obziran prema svojim sugrađanima , a pored toga mu je kao dosta svih tih stranačkih prepucavanja u kojima glavnu ulogu imaju predsjednik SDA Edin Hozan i predsjednik koalicije Za bolje sutra Jajcu Ivo Šimunović. Za razliku od ove dvojice načelnik Hozan Edin kao pokazuje brigu prema svojim dragim sugrađanima .

U toj svojoj poslanici izrazio je nadu da će se oni vijećnici koji ne žele preuzeti vjećničke obveze (čitaj vijećnici koalicije Za bolje sutra Jajcu) urazumiti i zanemarujući stranačke i političke interese, preuzeti ulogu i obveze vijećnika, te time odblokirati rad Općinskog vijeća Jajce, kako bi se usvojio niiiiiz odluka koje je isti pripremio.

S druge strane načelnik Hozan Edin ne šalje nikakvu poruku predsjedniku SDA Edinu Hozanu i ostalim strankama okupljenim oko Saveza (SBB I SBiH) da iste konačno sjednu za stol s predstavnicima koalicije i dogovore raspodjelu svega što inače dijele partneri u vlasti, zanemarujući pri tome stranačke i političke interese, kako bi time konačno odblokirali rad Opcinskog vijeća Jajce.

Ne , prema načelniku Hozanu Edinu , predsjednik SDA Edin Hozan nema stranačke i političke interese , pa to uopće nije razlog zašto ne želi niti razgovarati o podijeli po pola svega onoga što koaliciji i Savezu kao eventualnim partnerima u vlasti, a isto tako i predstavnicima dvaju naroda, pripada u Jajcu.

Politički i stranački interesi se prema načelniku Hozanu Edinu, uz SDA i Savez ne vežu i ove stranka apsolutno nemaju nikakve političke i stranačke interese u Jajcu. Oni žele 60 % svega radi interesa građana naše općine , iako to nije njihov stranački niti politički interes, nego žrtva koju će zbog naroda preuzeti na svoje breme.

MALO MORGEN!!! LICEMJERNO DO BOLA!!!

Tako je naš načelnik Hozan Edin javno pred svima stao na stranu predsjednika SDA Edina Hozana ,pokušavajuci istoga izvući iz problema u kojima se kao predsjednik ove stranke našao (pored Jajca još i Kiseljak) ,iako je u kampanji na sav glas vikao i galamio da će biti načelnik svih građana.
U pozadini svega je , naravno NOVAC .

volimjajce.com

Povezani Članci

Ivo Josipović i licemjerje bivših hrvatskih predsjednika

Volim Jajce

(NE)OČEKIVANO Zvizdić odustao od kandidature za člana Predsjedništva BiH

Volim Jajce

PEGLANJE FIJASKA: Pilsel i Duhaček zbog Komšića šire govor mržnje protiv hrvatskih medija u BiH VIJESTI

Volim Jajce
Učitavanje....