Volim Jajce
Aktualno BiH

Federalna televizija prezire Hrvate. To su nam još jednom potvrdili

U prilogu za emisiju “Federacija danas” potpuno su izmijenili naziv udruge čemu zorno svjedoči i objavljena fotografija.

Da Federalna TV prezire Hrvate u BiH i nije neka novnost, međutim, najnovijim primjerom to su nam dodatno potvrdili.

U srijedu je u prostorijama Parlamentarne skupštine u Sarajevu udruga Hrvatski studentski politološki forum (HSPF) održala simulirani parlament o novom ustavu BiH što je tradicionalni projekt ove udruge.

S obzirom na to da se događaj odvijao u državnom parlamentu, praćen je od strane javnih servisa (BHRT, FTV) te od niza medija i novinskih agencija.

BHRT je čak bila i medijski pokrovitelj događaja te je o istom izvjestila potpuno normalno, dok se FTV opet istaknula u mržnji prema Hrvatima.

U prilogu za emisiju “Federacija danas” potpuno su izmijenili naziv udruge čemu zorno svjedoči i objavljena fotografija.

Naime, FTV je otišla toliko daleko u mržnji prema Hrvatima da su udrugu Hrvatski studentski politološki forum prekrstili u Studentski politološki forum iz Mostara. Za ovu “objektivnu” kuću, prefiks hrvatski očito je nedopustiv.

Sjetite se ovog svaki put kad kažu da Hrvati ne plaćaju pretplatu.

R. I./ Dnevnik.ba

Povezani Članci

INTERVJU Berislav Vujeva, Generalni konzul BiH u Chicagu – Obični ljudi i ne primjećuju da su postali objektom opće manipulacije

Volim Jajce

PLENKOVIĆ:HRVATI SREDIŠNJE BOSNE MORAJU BITI RAVNOPRAVNI

Volim Jajce

REAKCIJA NA ‘DRAMATIČNO PISMO’ IZ SARAJEVA/ LJUBIĆ : To pomorsko društvo nema nikakav legitimitet predstavljati BiH

Volim Jajce
Učitavanje....