Volim Jajce
Aktualno BiH Zdravlje Županija Središnje Bosna

Humanitarna akcija: Dvanaest tisuća maraka za pomoć bolnici u Travniku

Kako je prethodno najavljeno, novac prikupljen putem aukcije dresova planiran je za kupovinu opreme Odjelu onkologije bolnice u Travniku…

Danas sam izvršila uplatu sredstava koje sam skupila na humanitarnoj aukciji za onkologiju. Presretna sam i ponosna jer sam za ovaj odjel skupila 12.071,51 konvertibilnih maraka. Veliko hvala ljubaznom osoblju bolnice za plućne bolesti, bilo je zaista divno surađivati s vama. Hvala svim sportašima koj isu podržali akciju, napisala je na svom Facebook profilu Jasmina Fajkić, humanitarna aktivistica i inicijatorica ove akcije.

Podsjetimo, nakon uspješne akcije za opremanje Doma zdravlja Travnik, humanitarna aktivistica Jasmina Fajkić pokrenula je internetsku aukciju dresova poznatih sportaša, s ciljem potpore otvaranja onkološkog odjela u Bolnici za plućne bolesti u Travniku.

Aukciji se odazvalo više od 50 poznatih sportaša, ustupivši svoje dresove za humanitarnu akciju, a među njima su Edin Džeko i drugi članovi nogometne reprezetacije BiH, Neymar Jr, Totti, Xavi, Mirza Teletović, Vedran Ćorluka i Nikola Karabatić.

(drukciji.ba)

Povezani Članci

Izložbom Društva hrvatskih likovnih umjetnika u F BiH počelo Hrvatsko proljeće središnje Bosne

Volim Jajce

Samovoljno trošenje novca svih građana Jajca mora prestati! – nastavak intervjua s predsjedateljem OV Jajce

VJ Urednik 1

Kolinda Grabar Kitarović pokroviteljica manifestacije “Noć Hrvata Središnje Bosne” u Novom Travniku

Volim Jajce
Učitavanje....