Volim Jajce
Aktualno Gospodarstvo Jajce

Izvršni direktor za proizvodnju EP HZ HB u radnom posjetu Jajcu

Jučer je u radnom posjetu Jajcu, po prvi put od imenovanja na dužnost, boravio izvršni direktor za proizvodnju Elektroprivrede Hrvatske zajednice Herceg-Bosne, gosp. Zoran Tabak. Skupa s voditeljem Hidroelektrana – sliv Vrbas, gosp. Jozom Crnojom posjetio je predsjedatelja Općinskog vijeća Jajce, gosp. Ivu Šimunovića.

Razgovaralo se o planovima investicija ovog javnog poduzeća na području općine Jajce, kao i o doprinosu Elektroprivrede HZ HB proračunu općine Jajce.

Gosp. Tabak je kazao da je u proteklih 10 godina EP HZ HB uplatila u proračun općine Jajce više od 41 milijun KM (41.200.520,00 KM), odnosno prosječno oko 4 milijuna KM godišnje. Predsjedatelj OV Jajce, gosp. Šimunović zahvalio se Elektroprivredi HZ HB na redovitom izvršenju obveza prema općini Jajce.

Što se tiče investicija u narednom razdoblju, gosp. Tabak je kazao da se uskoro ide s potpunom rekonstrukcijom HE Jajce II, koja je od strateškog interesa za Elektroprivedu ali i za Jajce. Osim toga, ovo javno poduzeće nastavlja s ispitivanjima za gradnju nove hidroelektrane na rijeci Ugar. Iskazao je i zahvalnost svim djelatnicima u Jajcu koji savjesno i odgovorno izvršavaju svoje radne obveze.

 

 

Volimjajce.com

Povezani Članci

Selo u Hercegovini “nestalo” nakon pokolja tzv. Armije BiH: “Kod nas su jeli i pili, pa nas pobili…”

Volim Jajce

STRUČNJAK UPOZORAVA Konačni cilj džihadista je izbijanje građanskog rata u Europi

Volim Jajce

VLADA ŽSB: Natječaj za prijem osoba za stručno osposobljavanje

Volim Jajce
Učitavanje....