Volim Jajce
Aktualno Jajce Priroda i ekologija Školstvo i obrazovanje

Jajce domaćin županijskog ekološkog kviza “Lijepa naša 2019”

Danas se u našem gradu održao Ekološki kviz “Lijepa Naša 2019” koji je najveće ekološko natjecanje osnovnih i srednjih škola koje se provodi od 1992. godine u organizaciji Udruge Lijepa Naša. Domaćin je osnovna škola „13. rujan“ iz Jajca.

Na natjecanju su sudjelovale OŠ „Kaonik“ iz Busovače, OŠ „Busovača“ iz Busovače, OŠ „I.G Kovačić“ iz Fojnice, OŠ „Dubravica“ iz Viteza, OŠ „Boris Ćorić“ iz Kreševa, OŠ „Nova Bila“ iz Nove Bile, OŠ „Bila“ iz Viteza, OŠ „Vitez“ iz Viteza, OŠ „Brestovsko“ iz Kiseljaka, OŠ „Lepenica“ iz Kiseljaka, OŠ „Gromiljak“ iz Kiseljaka, OŠ „Kiseljak“ iz Kiseljaka, OŠ „Bugojno“ iz Bugojna, OŠ „fra Marijan Šunjić“ iz Novog Travnika, OŠ „Novi Travnik“ iz Novog Travnika, Katolički školski centar „Petar Barbarić“  iz Travnika, OŠ „Uskoplje“ iz Uskoplja, OŠ „Braća Jezerčić“ Jajce i OŠ „13. rujan“ iz Jajca.

Kviz je otvorila ravnateljica Osnovne škole „13. rujan“ gđa Iva Ladan uz prigodne pozdrave brojnim gostima, od kojih je svakako poseban utisak na nazočne ostavio zamjenik ministra obrazovanja, znanosti, kulture i športa g. Bojana Domića, g. Zoran Matošević. On je u pozdravnom govoru zahvalio na pozivu te poručio kako je, osim sudjelovanja i druženja na kvizu, važna edukacija mladih i poticanje ekološke svijesti.

(volimjajce.com)

Povezani Članci

STANJE U SREDIŠNJOJ BOSNI ALARMANTNO U dva mjeseca gotovo isti broj poginulih u prometu kao u cijeloj prošloj godini

Volim Jajce

POSLUŠAJTE: Magdalena Bogić predstavlja glazbeni novitet pod nazivom ‘Više od sna’

Volim Jajce

Kod Livna spašena djevojčica

Volim Jajce
Učitavanje....