Volim Jajce
Aktualno Jajce Priroda i ekologija Školstvo i obrazovanje

Jajce domaćin županijskog ekološkog kviza “Lijepa naša 2019”

Danas se u našem gradu održao Ekološki kviz “Lijepa Naša 2019” koji je najveće ekološko natjecanje osnovnih i srednjih škola koje se provodi od 1992. godine u organizaciji Udruge Lijepa Naša. Domaćin je osnovna škola „13. rujan“ iz Jajca.

Na natjecanju su sudjelovale OŠ „Kaonik“ iz Busovače, OŠ „Busovača“ iz Busovače, OŠ „I.G Kovačić“ iz Fojnice, OŠ „Dubravica“ iz Viteza, OŠ „Boris Ćorić“ iz Kreševa, OŠ „Nova Bila“ iz Nove Bile, OŠ „Bila“ iz Viteza, OŠ „Vitez“ iz Viteza, OŠ „Brestovsko“ iz Kiseljaka, OŠ „Lepenica“ iz Kiseljaka, OŠ „Gromiljak“ iz Kiseljaka, OŠ „Kiseljak“ iz Kiseljaka, OŠ „Bugojno“ iz Bugojna, OŠ „fra Marijan Šunjić“ iz Novog Travnika, OŠ „Novi Travnik“ iz Novog Travnika, Katolički školski centar „Petar Barbarić“  iz Travnika, OŠ „Uskoplje“ iz Uskoplja, OŠ „Braća Jezerčić“ Jajce i OŠ „13. rujan“ iz Jajca.

Kviz je otvorila ravnateljica Osnovne škole „13. rujan“ gđa Iva Ladan uz prigodne pozdrave brojnim gostima, od kojih je svakako poseban utisak na nazočne ostavio zamjenik ministra obrazovanja, znanosti, kulture i športa g. Bojana Domića, g. Zoran Matošević. On je u pozdravnom govoru zahvalio na pozivu te poručio kako je, osim sudjelovanja i druženja na kvizu, važna edukacija mladih i poticanje ekološke svijesti.

(volimjajce.com)

Povezani Članci

Najava: Obilježavanje 24. godišnjice stradanja pripadnika brigade Hrvoja Vukčića Hrvatinića

Volim Jajce

LJUBIĆ U SABORU Prozvao Josipovića, Mesića i Pusić, pa pobrojao što je nametanje Komšića donijelo Hrvatskoj

Volim Jajce

Izvršni direktor za distribuciju JP Elektroprivreda HZ HB boravio u radnom posjetu Jajcu

VJ Urednik 1
Učitavanje....