Volim Jajce
Aktualno BiH Gospodarstvo Izdvajamo Jajce Poduzetništvo TOP Županija Središnje Bosna

JAJCE: Komotin proslavio uspješnu poslovnu godinu i 20 godina postojanja

Komotin d.o.o. osnovan je 1996. godine kao građevinska firma za visoko i nisko gradnju, proizvodnju agregata i betona, betonskih prefabrikata i betonske galanterije.

Danas se poduzeće bavi i raznim uslužnim djelatnostima, od kojih je potrebno posebno  izdvojiti značajna ulaganja u zimski turizam, u okviru SKI centra “Ranča” a u skorije vrijeme je planirano i otvorenje prodajnog centra građevinskog materijala na preko 1500 m2 prodajnog prostora.

Komotin posjeduje suvremene građevinske strojeve, a pogon za proizvodnju betonske galanterije  u koje je poduzeće investiralo 2015/16,  može dnevno proizvesti i  10.ooo četvornih metara opločnjaka, kao i mnoge druge proizvode od betona.

Komotin je izgradio crkvu sv. Ive u Podmilačju, crkvu UBDM u Jajcu, Pertićevcu, Kotor Varošu, nekoliko mostova, Trgovački centar Centrum u Banjaluci, zgradu Šumarije u Donjem Vakufu, hale za firme Alloy Wheels u Divičanima i RS Silicon u Mrkonjić Gradu te mnoge druge značajne objekte.


Poduzeće trenutno zapošljava 135 radnika sa tendencijom stalnog porasta.


Radnicima koji su navršili 10,15 i 20 godina u Komotinu podijeljene su nagrade, a proslava je uz bogat glazbeni program, jelo i piće  trajala do kasno u noć.

 

 

 

( Tvrtko Zrile / volimjajce.com)

 

foto: Tvrtko Zrile

Povezani Članci

Glazbeno-scenski spektakl MOSTOVI KULTURA „Lijepom našom“ u kraljevskom gradu Jajcu

Volim Jajce

Opasnost širenja političkoga islama

Volim Jajce

ČOVIĆ: Herceg-Bosnu oživljava svatko tko negira prava Hrvatima

Volim Jajce
Učitavanje....