Volim Jajce
Gospodarstvo Izdvajamo Jajce Poduzetništvo Promo TOP

JAJCE: Metaling d.o.o. Jajce – proširenje proizvodnih kapaciteta

Nedavno smo dali kratak osvrt o naknadnim ulaganjima u završetak proizvodnog ciklusa vlastitih proizvoda u poduzeću ALLOY WHEELS d.o.o. Jajce, dok danas iz istog razloga želimo predstaviti još jedno privatno poduzeće, koje vrlo ambiciozno i sa puno optimizma planira proširenje svojih proizvodnih kapaciteta u Jajcu:

„METALING“ d.o.o. Jajce je poduzeće u 100% privatnom vlasništvu, koje se već duži niz godina, bavi konstruiranjem i proizvodnjom svih vrsta čeličnih struktura.

Svoje proizvode plasiraju 90% izvan BiH, dok preostalih 10% ostaje za domaće kupce. Brojno stanje stalno uposlenih djelatnika u ovom poduzeću, kreće se između 35 do 40.

Temeljnu smjernicu u poslovnom planu baziraju na širenje proizvodnih kapaciteta. Trenutno su u fazi početka izgradnje nove proizvodne hale, korisne površine oko 6300 kvadratnih metara, na lokaciji pored novih peći nekadašnje Elektrobosne Jajce.

Okončanjem ovog projekta, planirano je upošljavanje dodatnih 30 djelatnika.

I na kraju s ponosom možemo reći da i ovo poduzeće, prema izjavi menadžmenta, posluje pozitivno te da ćemo i dalje pratiti njihov rast i razvoj.

volimjajce.com

Povezani Članci

PREDSTAVNICI ČETIRI RELIGIJE U BIH SLOŽNI : Svaka vjera mora slijediti zapovijed da čovjek mora biti zaštićen

Volim Jajce

JAJCE: Održan svečani Uskrsni koncert

Volim Jajce

24. Auto Rally Tuzla: Jajčani nastavili kontinuitet najboljih

Volim Jajce
Učitavanje....