Volim Jajce
Aktualno Izdvajamo Jajce TOP

JAJCE: PITALI SMO BABU VANGU, TKO ĆE PROĆI NA NATJEČAJU ZA RADNO MJESTO ARHIVARA – pročitajte odgovor

Pitali smo Babu Vangu tko će biti novi ARHIVAR u općini Jajce, danima smo čekali na odgovor i konačno je stigao.

Budući da je ovo radno mjesto jedno od onih, koje je također rezervirano za podobni kadar, a procedura je takva da se na veliku žalost favoriziranih kandidata, na natječaj može prijaviti bilo tko tko ispunjava uvjete, favorizirani kandidati  bivaju na mukama ukoliko se na natječaj prijavi netko sa boljim kvalifikacijama.

Tako je bilo i ovaj put,pa je nakon raspisanog natječaja i zaprimljenih nekoliko prijava za radno mjesto ARHIVAR, favorit NR.1 našeg načelnika imao protukandidate s boljim kvalifikacijama, te je stoga natječaj i  poništen.

Nakon izvjesnog vremena,favorit je osigurao “ono što je falilo” da bi bio u “igri”, te mu se natječaj ponovno raspisuje.
Ovaj put malo sigurniji da će biti najkvalitetniji kandidat,spokojno čeka da se ova duga i besmislena procedura privede kraju, kako bi preuzeo Arhiv općine Jajce pod svoju ingerenciju.

I konačno odgovor Babe Vange,koji vas sigurno zanima.

BABA VANGA NAM REČE OVAKO: “Dragi Jajčani, nakon što sam vidjela prijave svih kandidata,osjetila sam da će najveće izglede imati kandidat pod imenom KEMAL VUKOVIĆ”.

(Objavljeni tekst je satirične naravi, dok je ime kandidata preuzeto iz kuloarskih priča)

Povezani Članci

Svečana sjednica Općinskog vijeća Jajce održana je danas, 22.11.20219. u Domu kulture, povodom obilježavanja Dana državnosti BiH.

Volim Jajce

ZAŠTITA AUTORSKIH PRAVA Ugostitelji će plaćati naknadu za puštanje glazbe

Volim Jajce

(VIDEO) 12. veljače 1986. Andrija Artuković – nepoznati zapis sa suđenja objavljen na slovenskoj televiziji

Volim Jajce
Učitavanje....