Volim Jajce
Aktualno BiH Jajce Sport TOP

JAJCE: Počele pripreme kraljeva

 

Mato Neretljak sa suradnicima izvršio je danas u Jajcu prozivku igrača za nastavak premijer ligaške sezone.

Nakon toga u sportskoj dvorani je urađen i prvi trening na kojem su rađeni testovi spremnosti.

Prvom treningu prisustvovala su 22 nogometaša: Fejzić, Kuzmić, Jakupović, Smajić, Durak, Benović, Karađuz, Helvida, Rašić, Dilberović, Kovač, Zeba, Tankuljić, Aščić, novajlije Antonio Vidović (Orašje), Elvedin Aletić (Orašje), Toni Grković (Split), Stanoje Jovanović (Bežanija), Luka Franić (Istra 1961) i Josip Jozić (Hajduk), te Brazilac  Lukas Medeiros i Mijo Šabić koji se nalaze na probi.

„ Ekipa u nastavak sezone ulazi znatno izmjenjena a u narednim danima ojačat ćemo redove sa još nekim igračima. Pred nama su zahtjevne pripreme u kojima ću tražiti maksimalan rad i zalaganje, „ kartko je naglasio Neretljak.

S obzirom na nemogućnost treniranja u Jajcu, Metalleghe BSI će već od subote trenirati u Krupi na Vrbasu, pa stoga iz jajačkog premijer ligaša iskreno zahvaljuju susjedima iz FK Krupa na ovom činu!

Prema planu priprema Metalleghe BSI će od 30.01. boraviti u Čitluku a već je dogovoreno i nekoliko test mečeva: 21.01. protiv Željezničara u Banja Luci, 24.01. protiv Splita u Čitluku, 28.01. protiv Viteza u Vitezu, 01.02. protiv Neretvanaca u Čitluku, 07.02. Kraljeve će ugostiti Čapljina , 09.02.na redu je provjera sa  Imotskim  a 11.02. protiv Šibenika. Generalka je 17.02. protiv Krupe u Krupi na Vrbasu.

 

(nkmetalleghe-bsi.com)

Povezani Članci

10 NAJLJEPŠIH SREDNJOVJEKOVNIH TVRĐAVA U BIH

Volim Jajce

Obitelj Milas uzgojila svinju od 511 kilograma

Volim Jajce

Kainovska ljubav brata Emira Hadžihafizbegovića

Volim Jajce
Učitavanje....