Volim Jajce
Aktualno BiH Gospodarstvo Izdvajamo Jajce Poduzetništvo TOP

JAJCE: Thermoflux proslavio 10 godina postojanja i ostvareni promet od 25 milijuna KM

Od osnivanja do danas prošli smo dug put, sa puno rada i učenja. Sve ove godine obilježio je razvoj. Razvoj tehnologija, proizvoda te organizacija poslovanja. Prešli smo mnoge prepreke i prebrodili mnoge glavobolje da bismo se našli ovdje gdje smo danas.

 

 

Proizvodnju smo započeli sa tri čovjeka u iznajmljenoj hali od 300 m2 a danas nas je 170 u vlastitih 8000 m2.

U prvoj godini prodali smo ukupno 26 kotlova te ostvarili promet od 120.000 KM. Danas dnevna proizvodnja iznosi 40 komada te smo u 2016. uspjeli prozvesti i prodati rekordnih 10.000 komada te ostvariti promet od 25.000.000 KM.

 

 

Ove brojke su pokazatelj da smo na pravom putu i da znamo raditi svoj posao. I ove godine smo kao i prethodnih broj jedan u proizvdonji kotlova u BiH te smo u subotu 17.12. u to ime i nazdravili i proslavili svojih prvih deset godina.

 

Zabavili smo se uz muziku i ples a najbolji među nama primili su zaslužene nagrade za predani rad i angažman.

 

 

Citiramo voditelja Amera Kulenovića: „Istina je da kraljevski grad Jajce poznaju i prepoznaju po njegovom velelepnom vodopadu i kulturno-istorijskim spomenicima, ali također je istina da ste upravo vi, kompanija ThermoFLUX dali svoj neizmjerni doprinos u širenju pozitivne priče o gradu i istinski ste dokaz da pozitivno poslovno okruženje i poslovni ambijent mogu polučiti izvanredne rezultate.Vi svjedočite da možete pokrenuti i kreirati uspješnu poslovnu i industrijsku budućnost u našoj lokalnoj zajednici.“

 

 

 

 

Thermoflux.ba

Povezani Članci

Županijski sudovi vraćaju prava za više tisuća obespravljenih branitelja u FBiH

Volim Jajce

U nedjelju i vodopad u bojama autizma (FOTO/VIDEO)

Volim Jajce

NK METALLEGHE BSI JAJCE: Toni Grković novo pojačanje

Volim Jajce
Učitavanje....