Volim Jajce
Aktualno BiH Jajce TOP

Jajce: Trotoari u centru grada, skupo plaćena sramota!

Trotoari u Jajcu u centru grada između Travničke i Banjalučke kopije, iako su plaćeni više stotina tisuća maraka kako bi godinama trajali i dalje su u katastrofalnom stanju.

Izvođač radova poduzeće Rudnici gipsa Donji Vakuf dd je prije par godina vršilo sanaciju trotoara, ali danas je stanje možda čak i gore. Isto ovo poduzeće je ugradili trotoare za vrijeme mandata Nisveta Hrnjića i već nedugo nakon ugradnje pojavili su se problemi s oštećenjima na ugrađenom kamenu.

Pored stalnog lupetanja pri hodanju trotoarom, najveći problem pješacima predstavlja kišni period kad se ispod ploča koje su se odljepile nakupi voda, koja zapljuskuje obuću i odjeću.

Osim što sve to smeta stanovnicima općine Jajce koji pješače ovim najfrekventnijim dijelom grada, te isto tako predstavljaju opasnost od ozlijeđivanja prilikom pješačenja, ružnu sliku o Jajcu ovakvi trotoari ostavljaju i turistima, koji posjete naš grad.

Očito je izvođač radova zakazao u ovom slučaju i isti bi ako ništa drugo trebao o svom trošku ponovno sanirati trotoare.

 

volimjajce.com

 

Povezani Članci

Organizira se veliki skup svih Uzdoljana na Uzdolu

Volim Jajce

Kardinal Puljić: Bez jednakopravnosti Hrvata BiH neće biti stabilna

Volim Jajce

LUKA SPAJIĆ DOBITNIK STIPENDIJE NAPRETKOVOG FONDA ZA STIPENDIRANJE I SVEUČILIŠTE “IVO ANDRIĆ-VLADIMIR PRELOG”

Volim Jajce
Učitavanje....