Volim Jajce
Aktualno BiH Hrvatska Izbori

Kandidati HDZ RH za XI. izbornu jedinicu posjetili Jajce

Nositeljica liste za XI. Izbornu jedinicu na Izborima za zastupnike u Saboru Republike Hrvatske, Zdravka Bušić i kandidati s liste, Ana Andrić, Josip Gelo, Ivica Mišić i  Julija Jakešević  dana 23. lipnja  bili su  u posjeti  kraljevskom gradu Jajcu.

Domaćin ove posjete bio je Ivo Šimunović, predsjedatelj Općinskog vijeća Jajce i predsjednik Općinskog odbora HDZ-a BiH Jajce. Radnom sastanku prisustvovali su predstavnici  društvenog i političkog života općine koji su dali potporu kandidatima na listi HDZ-a za XI.izbornu jedinicu na čelu sa Zdravkom Bušić.

Zajedno sa predstavnicima Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske posjetili su Opću bolnicu Jajce. Direktor bolnice, Stipan Jezerčić prezentirao je rad bolnice kao i planirane projekte u budućnosti.  Istaknuo je kako se čak 80 % dijagnostičkih pretraga u jajačkoj bolnci obavlja zahvaljujući isključivo potpori Vlade Republike Hrvatske.

Uvaženi gosti, zajedno s domaćinima nazočili su na svetom misnom slavlju u Svetištu sv. Ive Krstitelja  u Podmilačju koje je predvodio kardinal Vinko Puljić, nadbiskup vrhbosanski.

 

Volimjajce.com

Povezani Članci

Preminuo Ivo Saraf, bivši načelnik općine Jajce

VJ Urednik 1

Mladen Begić: Herceg Bosna je simbol ravnopravnosti Hrvata, nikome ne smijemo dopustiti da to negira

Volim Jajce

BOŽO LJUBIĆ U SABORU: “Da se više ne desi da Bošnjaci imaju dva, Srbi jednog, a Hrvati nijednog člana predsjedništva BiH

Volim Jajce
Učitavanje....