Volim Jajce
Aktualno BiH Jajce

Marinko Čavara primio izaslanstvo iz općine Jajce

Predsjednik Federacije BiH izrazio je spremnost za nastavak dobre suradnje i potporu u realizaciji projekata koji će pridonijeti boljem stanju u općini Jajce

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara primio je danas u Sarajevu izaslanstvo iz općine Jajce, u kojem su bili: predsjedatelj Općinskog vijeća Jajce i predsjednik OO HDZ-a BiH Jajce Ivo Šimunović, zastupnik u Saboru ŽSB i predsjednik Skupštine Udruge vitezova kraljevskog grada Jajca Marko Saraf, v.d. ravnateljica Osnovne škole „13. Rujan“ Iva Ladan, predsjednik Udruge „Hrvoje Vukčić Hrvatinić“ Anto Žunić i predsjednica OO Mladeži HDZ-a BiH Jajce Ella Bojčetić.

Predsjedatelj Općinskog vijeća Jajce Ivo Šimunović informirao je Predsjednika Federacije BiH o aktualnom društvenom, političkom i ekonomskom stanju u općini Jajce, te zahvalio na kontinuiranoj potpori u realizaciji projekata koji su od velikog značaja za općinu Jajce.

Tijekom sastanka bilo je riječi i o radu novoosnovane Udruge “Vitezovi kraljevskog grada Jajca” i Udruge „Hrvoje Vukčić Hrvatinić“, te o projektu izgradnje športske dvorane O.Š. „13. Rujan“ čija realizacija je neophodna i potrebna prvenstveno učenicima ove školske ustanove.

Predsjednik Federacije BiH izrazio je spremnost za nastavak dobre suradnje i potporu u realizaciji projekata koji će pridonijeti boljem stanju u općini Jajce, priopćeno je iz Ureda Predsjednika Federacije BiH.

www.vecernji.ba

Povezani Članci

Ilija Lasić sprema tužbu protiv Dragana Mektića

Volim Jajce

JE LI SAV GRIJEH ZA KONJIC ŽILIĆU SMJESTIO VRH ARMIJE BIH? Nisam htio napadati HVO. Svo oružje dobijali smo preko Hrvata

Volim Jajce

dm prodavnica u Jajcu preseljena na novu adresu

Volim Jajce
Učitavanje....