Volim Jajce
Aktualno BiH Jajce TOP

MIRKO ŠAROVIĆ POTVRDIO Riješen problem izdavanja bh. putovnica

Zamjenik predsjedatelja Vijeća ministara BiH i ministar vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH Mirko Šarović izjavio je novinarima u Sarajevu da se došlo do rješenja problema izdavanja putovnica, koji će po njegovim očekivanja biti otklonjen do 21. ožujka.

– Nadležna Agencija za identifikacijske dokumente BiH (IDDEEA) dobila je zeleno svjetlo od nadležnog tijela za javne nabavke da može pristupiti procesu koji omogućava izbor ponuđača za osiguranje putovnica u skladu sa zakonskom procedurom kako bi se stigli rokovi do 21. ožujka – naglasio je Šarović, javlja Fena.

U narednim mjesecima pripremat će se dugoročno rješenje, o čemu ga je, kako kaže, na današnjoj sjednici Vijeća ministara BiH informirao resorni ministar Adil Osmanović.

IDDEEA je priopćila da je danas od Ureda za razmatranje žalbi BiH zaprimila zaključak kojim se postupak pokrenut po žalbi francuske tvrtke „Gemalto“ obustavlja jer je ova tvrtka odustala od žalbe.

IDDEEA je odmah nakon zaprimanja zaključka izvršila ocjenu blagovremeno dostavljenih zahtjeva za sudjelovanje u pregovaračkom postupku nabavke knjižica za putovnice i utvrdila da uvjete za nastavak postupka ispunjavaju tvrtke UAB „Garsu pasaulis“ iz Litvanije i Mühlbauer d.o.o. Banja Luke.

Vecernji.ba

Povezani Članci

Davor Marijan za Dnevnik.ba: Hrvati Središnje Bosne najveeće su žrtve Domovinskog rata

Volim Jajce

OPĆINA KISELJAK – Poziv za iskazivanje interesa za ulaganje u poduzetničkoj zoni ”Dugo Polje”

Volim Jajce

Novi ravnatelj u JU ” Dom kulture ” Jajce Smiljka Brtan profesorica razredne nastave

Volim Jajce
Učitavanje....