Volim Jajce
Aktualno BiH Jajce TOP

Molitva nad zastavama domovine,a pod zastavom Muhameda

01.ožujak 1992 je dan kada su Hrvati i Muslimani izišli na referendum i na taj način omogućili BiH izlazak iz Jugoslavije.Patriote su svojim izlaskom na referendum puno doprinijele da BiH postane neovisna,ali presudan doprinos dali su domoljubi.Ne samo na referendumu.Bez njih BiH to ne bi postala.To su povijesne činjenice,zapisane su i neće se zaboravit.Niti izbrisat.Niti ih naručena sudjenja i presude mogu negirat.

Mene je teško razočarat ili iznenadit.Ne zato što ja imam neke posebne živce,ili sposobnost gledanja „u sutra ili prekosutra“ nego zato što ni od koga i ni od čega ne očekujem puno.

Prethodnih dana svjedočili smo jednom pozivu,jedne vjerske zajednice svim patriotima na molitvu pod zastavom domovine.Neuobičajeno je da jedna vjerska zajednica preuzima,uzurpira nadležnosti državnih institucija i poziva nekoga,bez obzira na što i na isto tako uzurpirani lokalitet.

Ako tu izokrenutost možemo ostavit po strani ne možemo postranit tendenciju revidiranja povijesti.Zločestu,zlonamjernu,zloćudnu…Danas se puno govori o reviziji povijesti i partizani,njihova djeca(biološka ili ideološka) i oni kojima su njome ugrožene dostignute pozicije i oskvrnute ideološke svetinje su protiv.Zločin je ne revidirat povijest koja počiva na lažima i falsifikatima ako se ima dokaze da je ona takva.Poziv svim patriotima na molitvu pod zastavom domovine je falsificiranje povijesti.Nema novih činjenica koje bi opravdale pozivanje samo patriota na bilo što,a normalnim učinile prešućivanje domoljuba.A još ih ima.I bit će ih.AkoBogda.To prešućivanje je nastavak projekta mržnje,koja je u BiH kod kuće i koji opravdava i potiče nemoralnost biranja drugima političkih predstavnika. I ide još dublje.Želi se izbrisat domoljube iz temelja BiH.A to se ne može.Bez nepopravljivog narusavanja statike.

Pogledajmo pozivnicu koja poziva sve patriote na molitvu pod zastavom domovine.Pomno i u detalje “režiran”raspored elemenata da bi poziv bio što efektniji.Razumljivo.Ali ja u izgledu pozivnice vidim jednu manipulaciju i provokaciju jer u svemu što se na njoj može vidjeti može se nazrijeti nešto što nije rečeno,ali se želi poručiti.Poslije nekoliko sekundi čudjenja pred pozivnicom izgovorio sam poruku.Molitva nad zastavama domovine,a pod zastavom Muhameda.

Inače,projekt mržnje prema domoljubima(Hrvatima)ima dobro razrađen protokol djelovanja.Uvijek pronađu za određe prigode neke svoje drage domoljube.Patriotskije od samih patriota.Najčešće su to Alijini fratri ili dajidže,ali ponekad,nema ih puno,i Alijini domoljubni intelektualci.Zagonetka mi je zašto organizator na molitvu pod zastavom domovine nije pozvao i domoljube.U Jajcu imaju,a na žalost i mi,velikog dajidžu među jajačkim dajidžama,a koji je i jedan od žešćih u Bosni,i on bi-Bojić dajidža Drago-pristao pozvati domoljube na molitvu na uzurpiranom lokalitetu.

Nisam siguran,ali se ne mogu oteti dojmu da je razlog nepozivanja na molitvu čak i dajidže,čije prisutstvo bi odavalo dojam manipulativnog zajedništva,taj što je želja organizatora da molitva bude samo nad zastavama domovine,a pod zastavom Muhameda.

volimjajce.com

Povezani Članci

NACRT ZAKONA Trgovački lanci protiv zabrane pušenja: Vlada potiče otkaze

Volim Jajce

Federalna televizija prezire Hrvate. To su nam još jednom potvrdili

Volim Jajce

ČOVIĆ ZA HMS: Grabar-Kitarović, Zeman i Kurz nisu islamofobi, prostor radikalima iz muslimanskih zemalja u BiH odavno je otvoren

Volim Jajce
Učitavanje....