Volim Jajce
Aktualno BiH TOP Zanimljivosti

MOMCI BI MIRAZ U BIH “Udaja za Arape”: Facebook stranica spaja bh državljanke s Arapima

Na Facebooku možete pronaći mnogo stranica koje će vam pomoći u pronalasku stvari koje vam trebaju u svakodnevnom životu, počevši od dadilje za vaše mališane, do agencije za čišćenje ili pak ličenje soba.
Također, mnoge su namijenjene i za razmjenu informacija studentima ili pak savjetima u odgoju djece, ali i kulinarstvu. Svima je poznato da je oprez jako važan kad je u pitanju “poslovanje” na Facebooku, jer neke stranice vode ljudi od povjerenja, no neke i ne.

U “moru” Facebook stranica, pojavila se još jedna kojoj u opisu stoji da je “agencija za bračna posredovanja”, a još veće iznenađenje od toga je njen naziv – “Udaja za Arape”, donosi N1.

Jedna čitateljica je razgovarala s administratorom na stranici kako bi saznala rade li zaista na “traženju Arapa za supruga” ili je ipak riječ o šali. Ispostavilo se da je ovo prvo u pitanju.

“Mi smo agencija koja se bavi posredovanjem, ali isključivo za brak između bh. državljana i Arapa. Ako ste zainteresirani za brak, pošaljite svoju sliku i specifikacije – koliko godina, čime se bavite, zanimanje, mjesto prebivališta, a mi ćemo vam ponuditi neke opcije. Surađujemo s agencijama za bračno posredovanje iz bogatih arapskih zemalja”, kazali su čitateljici.

Na njezino pitanje mora li platiti usluge, kazali su kako nije potrebno i da je potrebno samo proslijediti svoje podatke i fotografije, kao i da napiše kakvog muškarca želi kako bi ograničili potragu.

 

Povezani Članci

SA JEDNIM PUNJENJEM VW idući mjesec predstavlja električni automobil dosega 500 km

Volim Jajce

Apelacija Bože Ljubića dokida kaos koji nam je ostavio Wolfgang Petritch

Volim Jajce

BOŽIĆ U KRALJEVSKOM GRADU U organizaciji HKD Napredak i Udruge kralj Stjepan Tomašević

Volim Jajce
Učitavanje....