Volim Jajce
Aktualno BiH TOP

Nema mjesta za Hrvate u CZSR Jajce

Na naš e-mail došla je informacija o upošljavanju u Centar za socijalni rad u Jajcu te smo zamoljeni da informaciju pustimo u cijelosti.

Poštovani, U Centru za socijalni rad u Jajcu trenutno se popunjavaju dva radna mjesta. Jedno radno mjesto je mjesto socijalnog radnika, to radno mjesto je mjesto na neodređeno vrijeme. Naime, na tome radnom mjestu je radila Dubravka Šajnović. I to radno mjesto priprema se za Izudina Halabu iz Šibenice, socijalni radnik.

Ovo radno mjesto već duže vrijeme se priprema za navedenoga. Drugo radno mjesto je mjesto na određeno vrijeme,a na tome mjestu radi djelatnica koja je trenutno na bolovanju. Na drugo radno mjesto namjerava se primiti kandidat na određeno vrijeme. I ništa ne bi bilo sporno da direktorica užurbano radi na tome da na radno mjesto Hrvata zapošljava Bošnjaka, i tako i dalje potiče politiku svoje stranke da što manje Hrvata radi u CZSR Jajce. Potrebno je napomenuti da trenutno ni jedan socijalni radnik ili radnica ne radi u navedenoj ustanovi, da je hrvatske nacionalnosti. Apsurdno je to da je i sama direktorica bila u komisiji za odabir kandidata za radno mjesto.

Povezani Članci

Jačati saradnju medijske i pravosudne zajednice

Volim Jajce

Jajce:Načelnik općine Jajce “zaboravio” čestitati 24. Obljetnicu osnutka HVO-a

Volim Jajce

Ovo je diplomata koji je kardinalu Puljiću rekao: Vi Hrvati ili se asimilirajte ili iselite

Volim Jajce
Učitavanje....