Volim Jajce
Aktualno BiH Jajce Sport TOP

NK METALLEGHE, SAOPĆENJE: „ Gospodine Kasumoviću, niste uspjeli u namjeri, niste nam upropastili Uskrs”

Odgovor na prozivke gradonačelnika grada Zenice – Fuada  Kasumovića:

 

 

Gospodine Kasumoviću, niste uspjeli u namjeri, niste nam  upropastili Uskrs…

Bez argumenata etiketirate klub koji se diči svojom kratkom, uspješnom i časnom poviješću  (četiri puta prvak u sedam godina postojanja).

Klub koji je u sedam godina prošao sve nivoe natjecanja i došao do petog, najvišeg nivoa BH nogometa- Premijer lige.

Ne znamo odakle crpite pravo da bez prav(n)ih argumenata, zasnovanih na čvrstim dokazima, prozivate sportski kolektiv koji je napravio  jedan takav uspjeh i to uspjeh koji bi trebao i mogao  biti obrazac i/ili primjer za druge sportske kolektive koji namjeravaju da bez utjecaja politike i politikanstva, isključivo na temelju rada, profesionalnih znanja  i zalaganja dostignu zavidne uspjehe.

Gospodine Kasumović,  naš klub ispunjava sve svoje obveze kako prema državi tako i prema svojim uposlenicima, igračima i osoblju. Ne stidimo se što funkcioniramo na takav način, naprotiv, ponosimo se.

Ponosimo se i našim prvim timom. To je tim koji dobija i gubi utakmice. Radujemo se poslije svake pobjede, analiziramo svaku izgubljenu i iz nje izlazimo još jači. Nikada ne tražimo krivca za loš rezultat u nekom drugom, ne kukamo na sudije i suđenje, a protivniku čestitamo i stisnemo ruku.

Uprava NK Čelik, kluba koji volite i u čiju ste obranu stali, prije neki dan je zatražila javnu ispriku od lica koji su ovaj klub prozvali i optužili za nečasne radnje…

Javnu ispriku i mi tražimo od Vas, ili ispriku ili dokaze kojim ćete potvrditi  sve teške optužbe koje ste, između ostalih, iznijeli i na račun našeg kluba.

Pokažite odgovornost za izgovoreno i budite dostojni funkcije koju obavljate na ovaj ili onaj način.“

 

 

Uprava NK Metalleghe BSI

Povezani Članci

Vlada FBiH vraća mirovine za 11.600 branitelja koje im je Helez smanjio

Volim Jajce

BISKUP KOMARICA: Mnogi hrvatski predstavnici u BiH su se bogatili na račun navodne brige o Hrvatima

Volim Jajce

Poziv za upis u prvi razred osnovne škole “Braća Jezerčić”

Volim Jajce
Učitavanje....