Volim Jajce
Aktualno BiH EU Hrvatska

OBAVIJEST GLASAČIMA KOJI ŽELE GLASOVATI NA IZBORIMA ZA EU PARLAMENT U NEDJELJU 26. SVIBNJA 2019. GODINE

Općinski odbor HDZ-a BiH Jajce u nedjelju, 26. svibnja 2019. godine organizira prijevoz birača s područja općine Jajce do biračkih mjesta u Banjaluci (Generalni konzulat Republike Hrvatske) i Vitezu (osnovna škola „Vitez“, Josipa Kuravije 2) za glasovanje na izborima za zastupnike u Europskom parlamentu iz Republike Hrvatske.

Prijevoz će biti organiziran autobusima u 08:00, 10:00 i 13:00 sati, a polazak autobusa će biti sa autobusnog kolodvora.

Glasačima koji žele ići osobnim automobilima sufinancirat će se troškovi goriva do Banjaluke odnosno Viteza, o čemu se mogu detaljnije informirati na brojeve telefona koji se nalaze na dnu ili u uredu OO HDZ-a BiH Jajce.

VAŽNA NAPOMENA!

Hrvatski državljani koji nemaju prebivalište u Republici Hrvatskoj, a nisu se aktivno registrirali do 15. svibnja 2019. godine i nemaju hrvatsku e-osobnu iskaznicu s prebivalištem u BiH (odnosno svi hrvatski državljani koji imaju BiH osobnu iskaznicu ili hrvatsku putovnicu s BiH prebivalištem) mogu na dan održavanja izbora ostvariti svoje pravo glasovanja potvrdom za glasovanje, koju izdaje diplomatsko-konzularno predstavništvo Republike Hrvatske u Banjaluci/Vitezu na biračkom mjestu.

Sve dodatne informacije možete dobiti na telefone: 030/654 292; 063/293-271.

Povezani Članci

SUĐENJE HERCEGBOSANSKOJ ŠESTORCI Kako se montirao udruženi zločinački poduhvat

Volim Jajce

EP poslao rezoluciju – izbacite Tita iz parkova i s ulica

Volim Jajce

Održana tradicionalna manifestacija “Kosidba na Ćaninom polju”

Volim Jajce
Učitavanje....