Volim Jajce
Aktualno

Održan prvi sajam u sklopu programa “Božić u kraljevskom gradu”

Božićnim sajmom u organizaciji  Udruge mladih „Hrvoje Vukčić Hrvatinić“  u nedjelju, 15. prosinca službeno je započeo  zajednički program jajačkih udruga i škola „Božić u kraljevskom gradu“ , koji je ispunjen bogatim sadržajima u dočeku i proslavi najradosnijeg kršćanskog blagdana Božića.

Treća nedjelja Došašća tradicionalno se obilježava  karitativnim djelovanjem i pomaganjem onima koji su u potrebi, te je tako i sajam prigodno bio humanitarnog karaktera. Naime, već traje humanitarna akcija  Zajednice žena HDZ BiH „Kraljica Katarina Kosača“ Jajce – za Odjel pedijatrije Opće bolnice Jajce, kako bi se nabavili novi madraci za krevete na odjelu.

Odaziv na sajam je bio za svaku pohvalu, kako izlagača tako i posjetitelja koji su podržali ovu hvale vrijednu humanitarnu akciju ali i uživali u tradicionalnim jelima, domaćoj rakiji, kuhanom vinu, čaju, palačinkama i kolačima. Najmlađi, ali i nešto stariji, za uspomenu su se mogli fotografirati na klupi ukrašenoj božićnim ukrasima.  Uz tradicionalne božićne pjesme svi su uživali u lijepom druženju uz štandove vrijednih udruga.

Ovaj tjedan očekuje nas nastavak bogatog  programa, stoga vas pozivamo da sudjelujete u događanjima te posjetite i novi sajam u organizaciji Udruge „Kralj Stjepan Tomašević“ Jajce, u srijedu 18. prosinca od 10h u centru grada.

Radosno, u zajedništvu i miru proslavimo Božić  !

Foto: Tvrtko Zrile

Povezani Članci

Drago Bojić: Imam – Osvajač

Volim Jajce

PODACI SA NUMBEO PLATFORME Sarajevo među deset najopasnijih gradova u Europi

Volim Jajce

Ustavna arhitektura BiH za početnike: Kako se u našoj zemlji sklapaju koalicije?

Volim Jajce
Učitavanje....