Volim Jajce
Aktualno BiH TOP

Papa poručio mladima da mole za mir i jedinstvo Bosne i Hercegovine

Papa Franjo je danas na općoj audijenciji u dvorani Pavla VI posebno pozdravio djecu i mlade iz Bosne i Hercegovine koji su sudjelovali u posebnom programu koji omogućava život u neutralnom okruženju djeci iz različitih sredina. U ovom slučaju to je bila Sicilija.

Program koji sponzorira udruženje Luciano Lama omogućio je djeci iz katoličkih, pravoslavnih i muslimanskih sredina da od 19. prosinca do 21. siječnja provodeći vrijeme zajedno kao braća i sestre u obiteljima koje vas primaju, imate mogućnost rasta u atmosferi nade.

Samo ćete tako vi, mladi katolici, pravoslavci i muslimani, moći sačuvati nadu kako biste živjeli u bratskijem, pravednijem i mirnijem svijetu koji je iskreniji i više po mjeri čovjeka. Ostanite uvijek čvrsti u vjeri i molite za mir i jedinstvo vaše zemlje i cijeloga svijeta. Od srca zahvaljujem obiteljima domaćinima na primjeru ljubavi i kršćanske solidarnosti: djecu treba uvijek braniti, štititi i primati s ljubavlju”, rekao je papa Franjo.

Poručio je mladima da uvijek ostanu čvrsti u vjeri i mole za mir i jedinstvo Bosne i Hercegovine i cijelog svijeta./HMS/

Povezani Članci

Neću dopustiti da se povise cijene studiranja na Sveučilištu u Mostaru

Volim Jajce

Čekajući Godoa oliti Dokle ćemo trpjeti zloupotrebu habita i oltara od fra Drage Bojića

Volim Jajce

POVEZIVANJE Online Student Service: Klikom do zapošljavanja studenata

Volim Jajce
Učitavanje....