Volim Jajce
Aktualno BiH Izdvajamo Jajce TOP

PISMO ČITATELJA: Ulaganja u MZ Doribaba u potpunosti zaustavljena

U inbox naše stranice dobili smo  sadržaj koji se odnosi na stanje u MZ Doribaba…

 

Isti objavljujemo u cijelosti:

 

 

Nakon isteka četverogodišnjeg mandata predsjedniku MZ Doribaba i članovima mjesnog odbora, u 12 mjesecu 2015 godine održana je izborna skupština na kojoj je izabrano novo rukovodstvo te je zapisnik i zahtjev je dostavljen u općini Jajce na verifikaciju, međutim zbog navodne žalbe općina Jajce do danas nije donijela rješenje o upisu novog predsjednika i članova u registar.

Sve ukazuje na malverzacije i političko manipulisanje, jer rad MZ Doribaba u prethodnom vremenu je potpuno onemogućen.

 

Status MZ Doribaba možda i ne bi bio toliko upitan da nisu izostale investicije planirane u odluci Općine Jajce o izvršenju proračuna za 2016 godinu kao i u rebalans istog.

Plan je bio da se investira: 40.000,- KM za vodosnadbjevanje. 30.000,- KM za asfaltiranje lokalnih puteva. 18.000,- KM za rasvjetu. Nakon zahtjeva u uredu za informiranje odgovoreno je da su sredstva za rasvjetu već utrošena. Za vodosnadbjevanje i asfaltiranje lokalnih puteva nisu ugovoreni radovi, tako da će u ovoj godini investicije izostati.

U 2017 godini odraditi će se samo ugovoreni poslovi, tako da planiranim 70.000,- KM možemo samo reći ZBOGOM i hvala odgovornim

 

Aplikacije za proračunska sredstva pri Općini Jajce su uveliko pri kraju, a MZ Doribaba zbog blokade nije u mogućnosti postavljati zahtjeve, tako da nas čeka jedna sušna 2017 godina, neka nam bude sretna, jer ako imadnemo sreće možda netko pametan i dobronamjeran i napravi neke izmjene na bolje.

 

 

 

Povezani Članci

Matija Milanović, iz Podmilačja, organizira doček nove godine za deset socijalno ugroženih obitelji iz Jajca

Volim Jajce

Bradara za HRT: Travnik urediti kao Mostar

Volim Jajce

BRTAN: POZORIŠNE IGRE BIH ĆE BITI ODRŽANE U SKLADU S EPIDEMIOLOŠKIM MJERAMA

VJ Urednik 1
Učitavanje....