Volim Jajce
Aktualno Jajce TOP

PITALI SMO OPĆINU JAJCE: Koji je krajnji rok za proširenje kapaciteta dječjeg vrtića?

Nakon što smo primili mail naše sugrađanke ,koja ima problem jer za njeno dijete, kao i za još dosta druge djece , nema mjesta u dječjem vrtiću “Bare” ,putem službene stranice općine Jajce, 06.10.2016.godine, poslali smo mail na adresu općine Jajce s konkretnim pitanjem vezanim za krajnji rok rješavanja ovog problema .

Naš mail prenosimo u cijelosti:

Poštovani ,
U cilju informiranja građana općine Jajce ,molimo Vas za odgovor na sljedeće pitanje:
Kada roditelji djece ,koja su trenutno na listi čekanja u Dječjem vrtiću “Bare” ,mogu očekivati rješavanje problema nedovoljnog kapaciteta, odnosno kada će biti prošireni kapaciteti u vrtiću ?
Molimo Vas da u svom odgovoru navedene krajnji rok za rješavanje ovog problema.

Niti nakon sedam dana odgovor na ovo pitanje nismo dobili te stoga ovim putem molimo nadležne službenike u općini Jajce ,kao i samog načelnika “svih građana” općine Jajce da konačno shvate tko im daje plaću , te da počnu odgovarati svim građanima .

Problem s nedovoljnim smještajnim kapacitetom dječjeg vrtića, nije problem samo jedne osobe ili jednog naroda, nego je to problem s kojim se uglavnom susreću mlade uposlene osobe naše općine .
Egzistencijalno je to pitanje koje uvelike može utjecati na odlaske mladih obitelji iz Jajca te svakako treba biti među prioritetima općinske vlasti.
U predizbornoj kampanji smo se naslušali raznih obećanja ,stoga ćemo i pratiti njihovo ispunjenje.

Što se tiče portala volimjajce.com ,pitanja na koja ćemo tražiti odgovore će biti još , o čemu će javnost općine Jajce biti upoznata.

volimjajce.com

Povezani Članci

Dilerima kod kojih je pronađena droga određen pritvor

Volim Jajce

Šok nakon bombaškog napada u autosalonu ‘Kramar’ u Sarajevu: Zar i uspješne poduzetnike treba tjerati iz BiH?!

Volim Jajce

Mladi iz Jajca snimili film ‘Ostajmo’

Volim Jajce
Učitavanje....