Volim Jajce
Aktualno BiH Jajce Politika

PREDSJEDNIK DR. DRAGAN ČOVIĆ PRIMIO PREDSTAVNIKE KRALJEVSKOG GRADA

Jučer, 16.01.2017. godine, u svom uredu u Sarajevu Predsjedatelj Predsjedništva Bosne i Hercegovine dr. Dragan Čović susreo se s predstavnicima kraljevskog grada Jajca.

Tom prigodom gospodin Darko Samardžić, predsjednik udruge „13. Rujan“ Jajce, uručio je Predsjedniku dr. Draganu Čoviću Zahvalnicu za pomoć u organiziranju 22. obljetnice oslobađanja grada Jajca kao generalnom pokrovitelju obilježavanja.

Predsjednik OO HDZ BiH Jajce i predsjednik Općinskog vijeća Jajce gospodin Ivo Šimunović i dopredsjednik OO HDZ BiH gospodin Marko Saraf upoznali su Predsjednika Čovića s trenutnom političkom situacijom u našoj općini, kao i o aktivnostima planiranim u ovoj godini.

Predsjednik HDZ-a BiH i hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović upoznao je sugovornike i o aktualnoj političkoj situaciji u državi te nastojanjima koja se provode kako bi se ostvarila institucionalna jednakopravnost hrvatskog naroda u BiH.

Na kraju susreta, predsjedatelj dr. Čović je izrazio potporu OO HDZ BiH Jajce na čelu s gospodinom Šimunovićem te izrazio želju za nastavkom daljnje uspješne suradnje.

Povezani Članci

KOJA JE RAZLIKA IZMEĐU SULJAGIĆA I ŠUŠKA? Šušak je oslobađao cijele bošnjačke regije u BIH. Suljagić nije niti jedno jedino selo..

Volim Jajce

Središnja Bosna uvodi obvezno predškolsko obrazovanje

Volim Jajce

Sretna nova godina 2018.

Volim Jajce
Učitavanje....