Volim Jajce
Aktualno

Predsjednik HDZ-a BIH dr. Dragan Čović u posjeti OO HDZ-a Jajce

Predsjednik HDZ-a BiH i hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović boravio je danas u radnom posjetu Općinskom odboru HDZ-a BiH Jajce.

Predsjednika Čovića dočekao je Ivo Šimunović, predsjednik Općinskog odbora HDZ BiH Jajce, dok su sastanku nazočili i članovi Općinskog odbora HDZ-a BiH Jajce, te novoizabrani vijećnici Općinskog vijeća Jajce iz reda HDZ BiH .

Predsjednik OO HDZ-a BiH i koalicije Za bolje sutra Jajcu, Ivo Šimunović upoznao je predsjednika Čovića o aktualnim prilikama i aktivnostima koje se provode na području općine Jajce, s kratkim osvrtom i na protekle lokalne izbore.
Poseban naglasak sastanka bio je na aktualnoj političkoj situaciji, odnosno nemogućnosti postizanja konačnog dogovora između relativnih pobjednika lokalnih izbora u Jajcu, koalicije Za bolje sutra Jajcu i bošnjačkih stranaka okupljenih oko Saveza .
Naime, istaknuto je da su najprije nezainteresiranost stranaka Saveza za politički dogovor o zajedničkom sudjelovanju u vlasti s koalicijom Za bolje sutra Jajcu, neposredno nakon lokalnih izbora, a odnedavno i nerealni zahtjevi i postavljeni uvjeti za konačan dogovor, rezultirali tome da je općina Jajce u sve težoj situaciji po pitanju servisiranje tekućih obveza, obzirom na ne usvajanje proračuna ili odluke o privremenom financiranju.
Predsjednik OO HDZ BiH Jajce je istaknuo kako se nada da će u konačnici ipak prevladati razum te da će se ovaj proces uskoro privesti kraju , kako bi šteta po stanovnike općine Jajce bila što manja.

Predsjednik Čović osvrnuo se na rad općinskog odbora HDZ BiH Jajce, čestitao uvjerljivu pobjedu na lokalnim izborima te podržao sve aktivnosti općinskog odbora, jer će iste zasigurno rezultirati boljem položaju hrvatskog naroda u Jajcu, koji je posljednjih godina bio na najnižoj razini, čak i u cijelom prostratnom periodu.

Predsjednik HDZ-a BiH i hrvatski član Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović upoznao je također sudionike sastanka i o aktualnoj političkoj situaciji u državi te nastojanjima koja se provode kako bi se ostvarila institucijalna jednakopravnost hrvatskog naroda u BiH.

OO. HDZ-a Jajce

Povezani Članci

Pismo vojnika HVO-a: Rekao sam kćeri da će ovo biti najtužniji Božić do sada, ali ustati ćemo poput Feniksa

Volim Jajce

Zlatko Dalić: Teška dva dana, veliki pritisak, ali sreća prati hrabre (VIDEO)

Volim Jajce

Dodik primio američkog veleposlanika Nelsona: Ovdje je predugo visoki predstavnik

Volim Jajce
Učitavanje....