Volim Jajce
Aktualno Jajce Kultura

Predsjedniku Federacije BiH Marinku Čavari uručena zahvalnica Vitezova kraljevskog grada Jajca

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara danas je razgovarao s izaslanstvom općine Jajce predvođenim predsjedateljem Općinskog vijeća Jajce Ivom Šimunovićem.

U izaslanstvu su bili direktor Agencije za kulturno – povijesnu i prirodnu baštinu i razvoj turističkih potencijala grada Jajca Anto Brtan, te članovi udruge „Vitezovi kraljevskog grada Jajca“.

Na sastanku je razgovarano o aktualnom društvenom, političkom i ekonomskom stanju u općini Jajce, s posebnim osvrtom na projekte koji su od velikog značaja za općinu Jajce, a za čiju realizaciju je potrebna potpora i suradnja s federalnom razinom vlasti.

Također, razgovarano je i o aktivnostima udruge „Vitezovi kraljevskog grada Jajca“ koja svojim radom doprinosi promociji kulturno – povijesnog naslijeđa kraljevskog grada Jajca i BiH, pri čemu  je predsjednik Udruge Anđelko Barić prezentirao brojne aktivnosti koje je Udruga realizirala u proteklom razdoblju.

U znak zahvale na kontinuiranoj potpori radu udruge „Vitezovi kraljevskog grada Jajca“, predstavnici Udruge uručili su Predsjedniku Federacije BiH zahvalnicu za nesebičan doprinos i podršku u opremanju povijesne postrojbe.

Agencije

Povezani Članci

SREDIŠNJA BOSNA – DESTINACIJA AKTIVNOG ODMORA U tijeku pripreme za ljetnu turističku sezonu

Volim Jajce

PISMO BEZ ADRESE

VJ Urednik 1

Bošnjački članovi SIP-a pokušali progurati prijedlog koji omogućava izbor najmanje šest halal-Hrvata u Dom naroda FBiH

Volim Jajce
Učitavanje....