Volim Jajce
Aktualno Jajce TOP

RASVJETA KOJA SVIJETLI SAMO PRED IZBORE Kako je aktualni načelnik kupovao glasove

Bošnjaci iz Kuprešana su bili uz njega. Kupio ih je rasvjetom koja je urađena prije tri godine, a prosvijetlila deset dana prije izbora.
Ali to nije sve, tri dana prije izbora bez prestanka se radilo na dodatnoj rasvjeti koja je urađena u sve ostale zaseoke Kuprešana pa čak i do osnovne škole. Naravno u subotu navečer Kuprešani su morali prosvijetliti da bi u nedjelju prosvjetljeni Bošnjaci dali podršku svom Načelniku.
Kako se brojanje privodilo kraju gasila se i rasvjeta u Kuprešanima, tako da su se pojedini mještani vratili vrlo brzo u postizbornu kolotečinu tj. u mrak na koji su već i naviknuti.
A Romski dio populacije u Kuprešanima nakon što su popili 20 gajbi piva i pojeli banane koje su dobili od Načelnika svih građana ,također se vratiše u mrak svojih kuća.
U ponedjeljak ujutro mamurni i gladni potražiše bolje sutra u kladionici na MASAR benziskoj crpki ,u nadi da će im se barem tamo posrećiti .

Pored navedenog imali smo prigodu vidjeti nagrađivanje najboljih učenika samo par dana uoči izbora ,više od tri mjeseca nakon okončanja školske godine, zatim najavu otvaranja trgovačkog centra Bingo u petom mjesecu 2017. godine ,iako radovi nisu ni započeli ,te vraćanje stadiona Mračaj općini Jajce ,iako je stadion formalno pravno u vlasništvu poduzeća Elektrobosna dd i jedino što će biti moguće ,jeste da  općina Jajce kupi “svoj” stadion od navedenog poduzeća .

Svjestan da ga nitko ne može kazniti ako se ne ispuni obećano , Edin Hozan će vjerojatno imati izgovor za sve što ne ostvari.

Za obraz ,manje više.

Volimjajce.com

 

Povezani Članci

Buhine kuće – samo još jedan od zločina nad Hrvatima nepoznat Tužiteljstvu BiH

Volim Jajce

U NJOJ JE KRUNISAN POSLJEDNJI BOSANSKI KRALJ: Zaboravljena crkva-džamija posvađala Bošnjake i Hrvate

Volim Jajce

Mihovil Pavlinović: Ustaj … Ustaj, vilo, ustaj, dušo, Da pjevamo rodu svom: Ustaj, rode, ustaj, dive …

Volim Jajce
Učitavanje....