Volim Jajce
Aktualno BiH TOP

S

Jasenovac je, velika podmukla laž sa kojom se manipulira!

Dok sam išao, u osnovnu školu učili su me da su Ustaše najveći koljači na svijetu, što naravno nije istina-danas znam. Postavio bih jedno pitanje, za koje bih dobio smrtnu kaznu ili robiju na Golom otoku 80-ih godina! Ako je Jasenovac bio klaonica 1.700.000 Srba, Roma i Židova…kako to da su doktor Spitzer i dr Klein, imali laboratorij sa mikroskopom, pripadajuće osoblje u sklopu poljske bolnice? Jesu li i njih dva, Židova naime, vršili neljudske eksperimente nad pritvorenicima radno popravnog logora Jasenovac? Stvarni broj žrtava u Jasenovcu je vrlo mali, po nekakvim saznanjima, i izjavama generala iz SSNO, iznose, 403…ne tisuće, već samo 403 osobe! Kako to da u iskopavanjima koja su obavljana 60-ih godina radi naplate ratne reparacije Njemačkoj, u sedamdesetak jama koje su iskopavane radi potrage za ljudskim ostacima su pronalažena dugmad, čizme i dijelovi vojne opreme Domobrana i Ustaša i vojnika Wehrmachta!?

JASENOVAC, JE RANA KOJU NAM SOLE OD 1945 GODINE!

Teško je naći prave podatke, no uz malo truda i par neprospavanih noći može se doći i DO NJIH! Malo je naime poznato da je logor Jasenovac radio punom parom još punih 6 godina od 1945-1951! Za to vrijeme je pobijeno negdje oko 80.000 Domobrana Ustaša, civila, sve one koji su bili pod sumnjom da su bili u službi Hrvatske, ili na bilo koji drugi način povezani!

Vršena su iskopavanja, no odustali su jer su među iskopinama pronašli dijelove vojničke opreme Domobrana i Ustaša! Taj zločin koji je napravljen Hrvatskom narodu, je odmah iza Bleiburga, Križnih puteva, i mučno mi je slušati kada bradate prote osuđuju Ustaški režim za zločine!…

Laži koje su servirane iz Beograda, su toliko velike i toliko su intoksicirali hrvatski puk, da je jedini vid borbe koji se može voditi protiv njih- osvješćivanje Hrvata i Hrvatica, upućivanje na pravu istinu! Zašto je Hrvatski narod zatrovan sa lažima?! Zato jer je Srbija imala vremena da izbombardira Hrvatski puk i da im usadi osjećaj STIDA za zločine koje nisu počinili! Veliku ulogu u tom kvazi-igrokazu imaju engleski i francuski masoni koji su od davnina na ovim prostorima!

Lutajući po knjigama koje sam pročitao o tim zbivanjima, izazivaju u meni revolt, i budi hajduka u meni, koji će radije stajati sam samcat nego, nego se predati i slušati vijesti sa RTL-a i HRT-a! Ovo što pišem je jedan vid borbe za istinu, no ako trebam ponovo uzeti pušku -ja ću je uzeti i stati u obranu hrvatskog naroda! Imao sam od koga učiti i hvala mojim pretcima što su mi otvorili srce i dali pameti za budućnost! Moj obraz nije na prodaju nikada bio, niti će biti! I dokle god poginuli i mučko ubijeni ne dobiju sve ono što treba pripasti čestitom hrvatskom bojovniku, ja ću se boriti, svim sredstvima da se istina sazna, i da se skine ta ljaga sa hrvatskih Bojovnika! Pa kom se sviđa nek se pridruži a onome kome se ne sviđa, slobodno neka se odjavi iz Hrvatske i neka ide tamo odakle su te laži servirane!

Hrvatsko stivo.com

Povezani Članci

GENERALNI KONZUL RH U POSJETI PREDSJEDATELJU OV JAJCE

Volim Jajce

VITEZOVI KRALJEVSKOG GRADA JAJCA U NOVOM SPOTU CRVENE JABUKE

VJ Urednik 1

Načelnik svih građana

Volim Jajce
Učitavanje....