Volim Jajce
Aktualno BiH Humor Politika TOP

ŠAPTAČICA 5+ Sjednica Općinskog vijeća u Zavidovićima hit na internetu

Konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Zavidovići postala je hit na internetu.

U Velikoj dvorani Općinskog vijeća Zavidovići prije nekoliko dana održana je konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća. Prisutno je bilo svih 29 izabranih vijećnika. Sjednicom je predsjedavao najstariji vijećnik novog saziva, Azem Horozović, do izbora novog Predsjedavajućeg, prenosi N1.

Nakon predloženog dnevnog reda isti je jednoglasno usvojen, nakon čega se prisutnima obratio i općinski načelnik, Hašim Mujanović. Čestitao je izabranim vijećnicima uz želje da se u budućem radu izdignu iznad trenutne situacije i predano rade u interesu  građana i  općine. Poželio im je puno sreće i uspjeha i rekao da se nada da će ovo biti početak uspješne suaradnje. Redžo Seferović iz A-SDA izabran je za predsjedavajućeg Općinskog vijeća.

Sjednica nikako ne bi mogla početi ni završiti bez općinske službenice koja je sve vrijeme, više od dva sata, sjedila pored Horozovića i Seferovića te im govorila kako da vode sjednicu. Najzanimljiviji dio počinje nakon sat vremena sjednice kada predsjedavanje vijećem preuzima Seferović.

Da nije žalosno, bilo bi smiješno.

Bljesak.info

Povezani Članci

SJEĆANJE NA POGINULE BRANITELJE OPĆINE JAJCE POVODOM DANA MRTVIH

Volim Jajce

Porodica Buhić godinama živi bez prilaznog puta: Do kuće mogu samo preko opasnog betonskog zida

Volim Jajce

Projekcija filma “Bijeli put” ovog tjedna i u Mostaru

Volim Jajce
Učitavanje....