Volim Jajce
Aktualno BiH Jajce Sport TOP

SKI CENTAR RANČA: Danas otvor skijališta

Neka počne zimska čarolija, poručuju i spremno otvaraju vrata u Ski Centar ”Ranča” – Jajce.

Od danas 06.01.2016.godine SKI CENTAR „RANČA“ Jajce i službeno otvara svoje skijalište svim ljubiteljima zimskih sportova!

Staze su uređivane jučer i sinoć, a danas prijepodne se očekuje i prestanak padalina.

 

Foto: SKI Centar “Ranča”

 

Menadžment SKI CENTRA „RANČA“ povodom otvaranja skijaške sezone na ovom prelijepom skijalištu osigurao za sve skijaše besplatan SKI PASS!

Ovaj skijaški centar nalazi se na petnaestak kilometara sjeveroistočno od kraljevskog grada Jajca i pet kilometara od susjedne općine Dobretići.
Blage padine obronaka Vlašića idealne su za početnike, ali i one koji su već napravili svoje prve korake na skijama. Najviša kota Ranče je Suvi vrh, koji se nalazi na1463m nadmorske visine. Skijalište raspolaže sa tri staze za skijanje , kao i stazom za sankanje koja će i najmlađim uljepšati svaki dan proveden na snijegu.

 

 

Neka počne zimska čarolija, poručuju i spremno otvaraju vrata u Ski Centar ''Ranča'' – Jajce.Od sutra 06.01.2017.godine SKI CENTAR „RANČA“ Jajce i službeno otvara svoje skijalište svim ljubiteljima zimskih sportova!Staze su uređivane cijeli dan i spremne su za skijanje. Menadžment SKI CENTRA „RANČA“ povodom otvaranja skijaške sezone na ovom prelijepom skijalištu osigurao za sve skijaše besplatan SKI PASS!Ovaj skijaški centar nalazi se na petnaestak kilometara sjeveroistočno od kraljevskog grada Jajca i pet kilometara od susjedne općine Dobretići.Blage padine obronaka Vlašića idealne su za početnike, ali i one koji su već napravili svoje prve korake na skijama. Najviša kota Ranče je Suvi vrh, koji se nalazi na1463m nadmorske visine. Skijalište raspolaže sa tri staze za skijanje , kao i stazom za sankanje koja će i najmlađim uljepšati svaki dan proveden na snijegu. Sve informacije vezano za skijaške centre u Srednjoj Bosni pratite putem specijalizirane web stranice http://ski.srednjabosna.ba/ ili direktno preko Turističkog informativnog centra Turističke zajednice SBK/KSB na tel:: + 387 30 537 200 i e-mail:info@tzsbk.com.Turistička zajednica SBK/KSB i SrednjaBosna.ba želi im uspješnu zimsku turističku sezonu!#ranca #jajce

Posted by SrednjaBosna.ba on Thursday, 5 January 2017

 

 

 

(srednjabosna.ba / volimjajce.com)

Povezani Članci

KOMU JE KRIVO ŠTO SU HRVATI U BiH OSTALI ŽIVI?

Volim Jajce

Ne, nismo pali i nećemo. Generale ti si nas ohrabrio svojim činom

Volim Jajce

TRAGA SE ZA TREĆIM MLADIĆEM Zenica: Obitelji stradalih mladića u šoku

Volim Jajce
Učitavanje....