Volim Jajce
Aktualno BiH TOP

ŠOVINISTIČKA PORUKA ODJEKNULA REGIJOM: Bošnjački reprezentativac ne smatra Hrvate u BiH pravim Hrvatima

Velika i dramatična pobjeda Vatrenih nad Rusijom nije se slavila samo u Hrvatskoj, velika fešta održavala se u brojnim državama i gradovima, a posebno veselje vladalo je i širom Bosne i Hercegovine.
dnevnik.ba

No, jedno takvo slavlje je prema dijelu javnosti, ali i povremenog BiH reprezentativca Anela Hadžića otišlo korak predaleko, pišu Sportske novosti.

Naime, BiH mediji izvještavaju kako se slavlje hrvatskog plasmana u polufinale Mundijala među stanovnicima Širokog Brijega pretvorilo u otvoreno vrijeđanje Bosne i Hercegovine, zemlje u kojoj žive.

Navodno su Širokim odjekivali povici poput: “Je**m te Bosno, je**m te ja, Hrvatska moja domovina” te “Puši k***c, tko te j**e, možemo i mi bez tebe, Federacijo, Federacijo…”

Posebno je razočaran takvom atmosferom bio spomenuti Hadžić, danas nogometaš mađarskog Videotona. Povremeni reprezentativac BiH je poručio da nakon takvih povika više nikad neće navijati za Hrvatsku, a svoje mišljenje odlučio i podijeliti preko Facebooka.

“Ajde Bošnjo navijaj hajdemo naši. Nikada, ali baš nikada neću navijati za susjede. Ne zbog pravih Hrvata iz Hrvatske. Oni su gospoda koji poštuju susjede svoje, nego zbog ovakvih koji žive u Bosni, rođeni, a protiv svoje su države. Sram i stid da vas je, ali Bosne ima i bit će je uvijek”, napisao je Hadžić.

Dnevnik.ba

Povezani Članci

SKANDALOZNA ODLUKA NAČELNIKA “SVIH GRAĐANA” -JKP Čistoća i zelenilo Jajce će jednim kamionom i jednim poluispravnim bagerom čistiti snijeg na 200 km lokalnih cesta u Jajcu

Volim Jajce

Tonćo Ladan, odlomci iz romana – Gola bol 8. dio

Volim Jajce

SVEČANO OBILJEŽENA 25. OBLJETNICA OSLOBOĐENJA JAJCA

VJ Urednik 1
Učitavanje....