Volim Jajce
Aktualno BiH Jajce TOP Zanimljivosti

SPORTSKI CENTAR “PLIVA”: Zbog čega nas ignorirate!?

Sportski centar Pliva sa cetiri godine postojanja I uspjesnoga rada,sa 80 aktivnih I marljivih clanova, nije se nasao na ovome popisu kao I u ostalim slucajevima iako regularno radimo I prijavljeni smo.


Je li razlog to sto se klub vecinom financira iz vlastiti izvora I velikodusne pomoci firme PLIVA doo, koja klubu omogucuje opstanak, dok Opcina nije prstom mrdnula da u bilo kojem smislu pomogne rad klub?
Upuceni su brojni pozivi I dopisi nacelniku od strane kluba kako bi se potpomoglo nasemu rastu I razvoju, ali odgovori su uvijek bili negativni.


Zbog cega su klubovi koji postoje samo na papiru ( necemo imenovati nikoga ali oni ce se sami pronaci) dobili pomoc I poguranac a SC PLIVA niti jednu jedinu KM?


Na popisu za izbor su se nasli razliciti klubovi opcine Jajce koji zaista dopridonose promoviranju Jajca I pruzaju sansu mladim ljudima da se okusaju I uspiju u razlicitim sportovima. Zbog cega onda ovaj klub ( SC PLIVA ) koji isto tako okuplja veliki broj ljudi ne uspijeva dobiti nikakvo priznanje u ovoj Opcini?


Tko god je bio clan ovog kluba zna koliko radimo na kvaliteti I koliko pokusavamo usmjeravati ljude na zdrav nacin zivota,sport I druzenje,takmicarski boks te koje povezuju ljude razlicitih nacionalnosti I dobi.
Zbog cega SC PLIVA novi perspektivni I moderni klub trpi potpuno IGNORIRANJE u sportskome smislu.
Financijsko ignoriranje se moze oprostiti, ali nedostatak ljudske ( opcinske) pohvale za priznanje I uspjesan rad nikako ne.


Nacelnik je obecavao primiti barem na razgovor predstavnika kluba, ali to je I ostalo samo obecanje. I ukoliko se nacelnik pita zbog cega odlaze mladi I inovativni ljudi, SC PLIVA neka mu budu podsjetnik. Pozdrav svim ljudima koji istinski vole sport.

 

(facebook.SportskiCentarPliva)

Povezani Članci

Dodik: Podnijet ću ostavku ako netko dokaže da je pravosuđe na razini BiH

Volim Jajce

Miroslav Tuđman: Izjava Bakira Izetbegovića čisti je politički bezobrazluk i nema uporišta u činjenicamaE

Volim Jajce

Dugoročna prognoza: Evo kakvo nas vrijeme očekuje u veljači

Volim Jajce
Učitavanje....