Volim Jajce
Crna kronika Gospodarstvo Svijet

TATICA JU OPRAVDAVA: Hladnokrvno upucala beskućnika koji je spavao na pločniku jer ju je tražio da pomakne svoj Porsche

Mlada Amerikanka ustrijelila je beskućnika samo zato što je tražio da pomakne svoj Porsche SUV.

Kate Quackenbush optužena je za pokušaj ubojstva. Kako je objavila policija američkog Nashvilla, 26-godišnjakinja je 26. kolovoza teško ranila 54-godišnjeg Geralda Meltona, koji je zbog ozljeda još u bolnici.

Melton je, naime, spavao na nogostupu kada su ga oko tri ujutro zasmetali ispušni plinovi i glasna glazba iz auta. Kada je zamolio djevojku da pomakne auto, izašla je iz svog Porschea s pištoljem u ruci i dvaput upucala beskućnika. Nakon toga se dala u bijeg.

Kako prenosi The Tennessean, otac osumnjičene, Jesse Quackenbush, tvrdi da je beskućnik prilično agresivno nastupio prema njegovoj kćeri i njenoj prijateljici te da je dobacivao eksplicitne i seksističke primjedbe. Kaže kako je čak i prijetio da će ih ubiti. Melton je navodno krenuo prema njima, tvrdi, a “Kate mu je rekla da ima pištolj i ispalila dva hica upozorenja”. Otac dodaje i kako njegova kćer nije imala pojma da je upucala Miltona.

Kate Quackenbush je u pritvoru i određena joj je jamčevina u visini od 25.000 dolara. Prvo ročište zakazano je za 6. listopada.

Povezani Članci

SAMO U BIH: Pripadnik Oružanih snaga BiH poziva na silovanje

Volim Jajce

Softveraši iz Mostara: Od garaže do 150 zaposlenih

Volim Jajce

Jajce predstavljeno na Međunarodnom sajmu privrede u Mostaru

Volim Jajce
Učitavanje....