Volim Jajce
Aktualno Izdvajamo Jajce Politika TOP

TKO BI REKO ČUDA DA SE DESE: Jesmo li konačno dočekali jedinstvo Hrvata u Jajcu?

Ako ni po čemu drugom dobrom ,2016. godina će ostati upamćena po konačnom jedinstvu Jajačkih Hrvata.

Naime ,kako doznajemo ,kandidat OO HDZ BiH Jajce za načelnika općine Jajce dr. Stipan Jezerčić, dobio je bezuvjetnu podršku svih stranaka s hrvatskim predznakom te će tako i ostati jedini kandidat za načelnika općine Jajce na nadolazećim lokalnim izborima, ispred svih hrvatskih stranaka,koje egzistiraju na području naše općine.

Potvrđeno je to na sastanku ,koji je održan u ponedjeljak 09.05.2016. godine i kojemu su nazočili predstavnici svih stranaka s hrvatskim predznakom .

Tom prigodom je konstatirano da je dr. Stipan Jezerčić kvalitetan kandidat OO HDZ BiH, odnosno čovjek,prema kojemu niti predstavnici drugih hrvatskih stranaka nisu imali zamjerki,što je utjecalo da u konačnici dočekamo da Hrvati u Jajcu budu jedinstveni.

Očito su konačno svi shvatili ozbiljnost situacije kao i potrebu ovog jedinstva u ostvarivanju političkih ciljeva u nastojanju da se zajedničkim radom,trudom i udruživanjem  pameti radi na stvaranju boljih i pravednijih uvjeta za život u Jajcu,ne samo za Hrvate nego i ostale stanovnike općine Jajce.

Lijepo je za čuti,ma koliko dugo trajalo ovo jedinstvo.

volimjajce.com

Povezani Članci

Novi Izborni zakon ili raspad BiH, evo i zašto!

Volim Jajce

Amerika uvela sankcije Dodiku

Volim Jajce

NIJE PRIJETNJA! Ivanić: Osporavanje 9. siječnja uvod u zaoštravanje političkih prilika u BiH

Volim Jajce
Učitavanje....