Volim Jajce
Aktualno EU Poduzetništvo TOP

Todorić: Sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi

Zakon o postupku izvanredne uprave u tvrtkama od sistemskog značaja objavljen je u Narodnim novinama i danas stupa na snagu. Agrokor je uputio priopćenje u kojem stoji da je aktivirao Zakon o sistemskim tvrtkama, prenosi HRT.

Cijenjene kolege, zaposlenici Agrokor koncerna, poslovni suradnici, partneri, uvažena javnosti,

želim vas obavijestiti kako je Uprava Agrokora, sa mnom na čelu, pokrenula proces aktivacije Zakona o postupku izvanredne uprave u trgovačkim društvima od sistemskog značaja za Republiku Hrvatsku. Navedenu odluku donosim u uvjerenju kako je to u najboljem interesu za svakog pojedinog zaposlenika, partnera, dobavljača, svih drugih dionika te cjelokupnog gospodarstva. Iskreno se zahvaljujem svim zaposlenicima, bliskim suradnicima i partnerima s kojima sam izgradio najznačajniju tvrtku u povijesti Republike Hrvatske. Svih sam ovih godina, pa i u posljednjim izrazito izazovnim trenucima, davao svoj maksimum kako bi osigurali stabilnost kompanije, kako bi sačuvali preko 60 tisuća radnih mjesta te osigurali opstojnost i prosperitet čitavog Agrokor koncerna. Još jednom pozivam sve one koji mogu doprinijeti da Agrokor nesmetano nastavi s radom, da se sačuvaju radna mjesta i da se omogući daljnji razvoj, da učine sve u svojoj moći da se to i ostvari. Četrdeset godina sebe uložio sam u izgradnju cijele Hrvatske i regije, stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi, stoji u priopćenju Ivice Todorića, predsjednika Agrokor koncerna.

Jutros pri dolasku na posao u Agrokorov toranj direktor restrukturiranja tog koncerna Antonio Alvarez III. nije htio komentirati najnoviji razvoj događaja, no HRT-ovu novinaru Andreju Rašljaninu ipak je dao kratku izjavu da ostaje u procesu.

Dnevnik.ba

Povezani Članci

Šok nakon bombaškog napada u autosalonu ‘Kramar’ u Sarajevu: Zar i uspješne poduzetnike treba tjerati iz BiH?!

Volim Jajce

Za nestanak stotina Hrvata središnje Bosne ni nakon 73 godine nitko nije odgovarao

Volim Jajce

ČESTITAMO!!! Ivan Tankuljić iz Podmilačja dobio poziv U18 selekcije Hrvatske

Volim Jajce
Učitavanje....