Volim Jajce
BiH Jajce

U Jajcu simbolično obilježena 28. obljetnica osnivanja Hrvatskog vijeća obrane

U Jajcu simbolično obilježena 28. obljetnica osnivanja Hrvatskog vijeća obrane

Danas je u Jajcu obilježena 28. obljetnica osnivanja Hrvatskog vijeća obrane u znak sjećanja na sve naše poginule, nestale i umrle branitelje i u čast borbe za opstojnost hrvatskog naroda i države Bosne i Hercegovine.

Simboličnim paljenjem svijeća i zajedničkom molitvom za sve poginule pripadnike Hrvatskog vijeća obrane, kod spomen obilježja prvoj žrtvi Domovinskog rata u Jajcu, Franji Ladanu Panceru, okupili su se predstavnici udruga proisteklih iz Domovinskog rata i pripadnici Policijske uprave Jajce. Molitvu za sve poginule branitelje predvodio je župnik Župe sv. Ivana Krstitelja fra Filip Karadža.

Svijeće su potom zapaljene i kod središnjeg spomen obilježja poginulim pripadnicima Hrvatskog vijeća obrane u središtu Jajca.

Sukladno naputcima Odjela za branitelje i Domovinski rat Hrvatskog narodnog sabora Bosne i Hercegovine, a zbog situacije prouzročene epidemijom virusa COVID-19, ova značajna obljetnica za hrvatski narod obilježena je simbolično, uz pridržavanje neophodnih mjera zaštite.

Dragi branitelji, pripadnici Hrvatskog vijeća obrane, svima Vama ali i svim obiteljima poginulih, nestalih i umrlih pripadnika HVO-a čestitamo 28. obljetnicu utemeljenja Hrvatskog vijeća obrane. Također Vam svima želimo sretan i blagoslovljen Uskrs!

Udruga 13. rujan Jajce

Povezani Članci

Karamatić ponovio: Ako ne bude izmjena izbornog zakona oživljavamo Herceg Bosnu

Volim Jajce

Pobuna protiv fenomena “dvije škole pod jednim krovom” je znak da BiH ima budućnost

Volim Jajce

Kako je bh. pravosuđe od iračkog mudžahedina napravilo žrtvu i još mu isplatilo preko 71.000 maraka

Volim Jajce
Učitavanje....