Volim Jajce
Aktualno Jajce Kultura

Uručene zahvalnice udruge “Vitezovi kraljevskog grada Jajca” ministrima u Vladi KSB

Izaslanstvo općine Jajce posjetilo je danas Ministarstvo obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i sporta te Ministarstvo financija Kantona Središnja Bosna, gdje su razgovarali o projektima koji se trebaju realizirati na području Jajca. U izaslanstvu su bili: predsjedatelj OV Jajce gosp. Ivo Šimunović, zamjenica predsjedatelja OV Dragica Lukić, direktor JU “Agencija za kulturno-povijesnu i prirodnu baštinu i razvoj turističkih potencijala grada Jajca” Anto Brtan, te predsjednik udruge “Vitezovi kraljevskog grada Jajca”, Anđelko Barić.

U razgovoru s ministrom Bojanom Domićem naglašen je problem prijevoza školske djece na području općine Jajce (sela Vrbica i Biokovine). Ministar je kazao da je već pokrenuo inicijativu za rješavanje ovih problema. Osim toga, razgovaralo se o implementaciji projekata koje ovo ministarstvo potpomaže, a poseban naglasak bio je na nastavku izgradnje sportske dvorane u školi “13 rujan”.

Razgovori s ministricom financija, gđom. Mirjanom Plavčić također su se odnosili na projekte u Jajcu, ali i na aktualnu političku situaciju u Jajcu.

Dogovoren je skori posjet ministara u Vladi KSB našoj općini.

Ova prigoda je iskorištena kako bi se ministru Domiću i ministrici Plavčić uručile zahvalnice za nesebičnu pomoć u opremanju udruge “Vitezovi kraljevskog grada Jajca”. Zahvalnice je uručio predsjednik Udruge, gosp. Anđelko Barić.

Volimjajce.com

 

Povezani Članci

Udruga “Kralj Stjepan Tomašević”: U utorak izvještajno-izborna skupština

Volim Jajce

PRVO PA MUŠKO -Metalleghe pobijedio Široki (1:0)

Volim Jajce

Rusi tvrde da su našli lijek za rak

Volim Jajce
Učitavanje....